Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý úspěšný český fotbalový reprezentant a dnes viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd (47) se může pyšnit krásnou dcerou. Pohledná blondýnka Ivana (22) se na Instagramu chlubí sexy fotkami v plavkách a tělem modelky.

Nejen Italové jsou z dcery fotbalové legendy paf, a tak není divu, že ji na Instagramu sleduje přes 60 tisíc fanoušků, kteří hltají každou fotku atraktivní mladé dámy. A jak je vidět, ta má svůdné záběry a selfíčka hodně ráda.

Půvaby zjevně zdědila po své mamince Ivaně, jež je s Pavlem Nedvědem už 28 let. Manželství je to pevné i přes nějaký ten mráček na obloze.

Loni byl totiž bývalý fotbalista viděn na veřejnosti po boku mladičké blondýnky Lucie (24), s níž se dokonce oddával něžnostem. O pár měsíců později se už ale dcera Ivana chlubila snímkem svých šťastných rodičů, kteří se objevili ve společnosti. Pavel Nedvěd má kromě Ivany ještě mladšího syna Pavla (20).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám