InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To byla smršť! Spartak smetl Protivín hned v úvodu

V dresu Soběslavi se v utkání s Protivínem objevil Daniel Vaněk (vpravo), nová posila s ofenzivními choutkami. Zastavit se ho snaží Ion Dan. Soběslav vyprášila Protivín 9:2. , Autor: Josef Janda

V dresu Soběslavi se v utkání s Protivínem objevil Daniel Vaněk (vpravo), nová posila s ofenzivními choutkami. Zastavit se ho snaží Ion Dan. Soběslav vyprášila Protivín 9:2.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - První přípravné utkání po koronavirové přestávce sehráli fotbalisté soběslavského Spartaku v sobotu odpoledne a natěšené fanoušky rozhodně nezklamali. Souboj s Protivínem odstartovali čtyřbrankovým přídělem už v úvodní desetiminutovce. Opařený soupeř nenalezl odpověď ani do poločasu, který ovládl Spartak drtivě 6:0. Po změně stran vystřídal trenér Radek Hajič více než polovinu sestavy, což přineslo do utkání znatelný zásah. Přesto se chuť po gólech nevytratila a Soběslavští vyprovodili protivínský tým přídělem 9:2.

 

Čtvrtý tým divize se tak s čtvrtým týmem krajského přeboru vůbec nepáral a jistě potvrdil předpoklady o nemalém rozdílu mezi těmito dvěma soutěžemi. Domácí se o branky vcelku spravedlivě podělili, na hattrick nedosáhl nikdo. Nejblíže mu byl Filip Vaněk, jehož dva góly za půl hodiny vypadaly nadějně. Ve druhé půli si zachytal Tomáš Duchoň, který by měl být při neočekávané absenci jedničky Martina Kuníka připravený zaskočit. Příležitost dostaly i další nové tváře v soběslavském dresu. Fanoušci Soběslavi mohou vyrazit v sobotu 13. června na další přípravné utkání. Od 17 hodin totiž přivítají atraktivní Sokol Lom.

TJ Spartak Soběslav – FK Protivín 9:2 (6:0), branky Soběslavi: 3. a 29. F. Vaněk, 7. Varačka, 8. Kutner, 10. T. Mazouch, 36. M. Mazouch, 58. Brabec, 73. Svoboda (z pen.), 89. Švejda, rozhodčí Vychodil – Polák, Kotalík.

Soběslav: Kuník (46. Duchoň) – Podráský, Zeman, Suchan, Švejda, M. Mazouch, Bouška, Boháč, Kutner, Varačka, F. Vaněk. Náhradníci: Hromada, Maršík, Bouchal, T. Mazouch, Svoboda, Brabec, D. Vaněk.

Protivín: Hanus – Hrynevich, Zach, Kvasnička, Mařík, Mikeš, Bečvář, Říha, Dan, J. Vorel, Z. Vorel. Náhradníci: Vojta, Vojík, Buko, Kasík, Barbotkin.

Další podrobnosti přineseme ve středečním Týdeníku Táborsko. Trenér Soběslavi Radek Hajič promluví o vstupu do utkání i záměrech pro druhou půli. Co říká na výkon gólmana Duchoně? Jaký mají jeho svěřenci v následujících týdnech program? Co podle něj přinese souboj s Lomem?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace