Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná kolekce Runway

Přeneste se do vzrušujícího světa módní přehlídky. Módní značka Pietro Filipi v letošní kolekci jaro/léto 2020 představila exkluzivní limitovanou kolekci Runway, která vznikla pod vedením českých návrhářů Moniky Drápalové a Filipa Hiekeho. Většina produktů je vyrobena jen ve velmi limitovaném počtu 30 kusů, proto si můžete být jisti, že originální kousky se budou vyjímat v šatníku jen pár vyvoleným.

Hlavním tématem kolekce je kontrast, typický pro životní styl na začátku nového desetiletí. Digitální kultura je na vzestupu, lidé tráví více času online, ale také se v nich probouzí silná touha po návratu k přírodě,“ doplňuje návrhářka Monika Drápalová.

Luxusní přírodní materiály, jako je hedvábí, len a kůže, doplňují komfortní střihy a perfektně tak dotvářejí dojem rafinované ženskosti. Minimalismus se hravě prolíná s výraznými a neotřelými trendy. Kromě neutrálních odstínů symbolizujících přírodu se v kolekci objevují také syté “umělé” barvy, které převládají v digitálním světě. Propojující linkou se staly vlastní originální tisky Pietro Filipi, které vznikaly ve spolupráci s textilním designérem Janem Grabowski.

Jako své nejoblíbenější kousky doporučuje Monika Drápalová variabilní komplet v trendy kostce, který ve formálnějším duchu můžete zkombinovat s hedvábnou halenkou, pro extravagantnější outfit pak s bermudami. Nebo novinku v kolekci Pietro Filipi – nadčasový kožený trenčkot.

Stěžejní inspirací pánské části je moderní muž, který rád objevuje dálky, je otevřený novým kulturám i duchovním cestám. „Vytvořili jsme kolekci, která zosobňuje nový směr, jakým se módní průmysl vydává. Módou lze vyjádřit nejen vkus, ale i životní postoj. Naše kolekce poukazuje na zodpovědný přístup. K životu i k oblékání,“ vysvětluje hlavní myšlenku návrhář Filip Hieke.

Jako své favority Filip Hieke doporučuje separátní sako ze 100% panenské vlny od prvotřídního italského dodavatele Drago, pruhované kalhoty z exkluzivního japonské denimu, který stále vzniká na tradičních strojích, nebo nepřehlédnutelné lněné svetry s autorskou pletáží ve stylu etno kultury.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.