Moje šťastná hvězda

Drsné ultimátum? Svatba a dítě, nebo konec!

Už nemá na co dál čekat. Léta jí ubíhají a moderátorka se chce konečně stát vdanou paní a založit skutečnou a hlavně fungující rodinu.

Ke štěstí jí zdánlivě vůbec nic nechybí. Lucie Borhyová (42) od života dostala všechno, co si jen mohla přát, a možná i to, o čem se jí nikdy ani nesnilo.

Je úspěšná, krásná, podniká, narodily se jí dvě zdravé a krásné děti a také prožívá velmi romantický vztah. Jenže není všechno zlato, co se třpytí, a i oblíbená moderá
torka občas zažívá chvíle, na které by nejraději zapomněla.

Je známo, že kariéra i rodina jsou u ní vždy na prvním místě. Co když se ale musí mezi jedním a druhým rozhodovat? V televizi, která ji zaměstnává, se dějí velké personální změny, ale jak to u osvědčených tváří bývá, Borhyová má své místo jisté.

Problém je ale v tom, že nabídka, kterou údajně dostala, nekoresponduje s jejími plány na příští rok.

Chce se odstěhovat do Řecka?

Ještě než v Česku, potažmo v celém světě, vypukla koronavirová pandemie, byla podle dostupných informací rozhodnutá se příští rok alespoň načas odstěhovat do zahraničí. Potřebuje asi načerpat sílu a víc se věnovat svým dětem.

Moc dobře si totiž uvědomuje, že práce v televizi není všechno. A protože to také není jediný její příjem, neboť podniká, může si dovolit pracovat odkudkoliv.

Pravděpodobně by zamířila do Řecka, kde žije nejen její bývalá láska a dnes dobrý přítel Niko Papadakis (41), ale také spousta dalších kamarádů. Vyloučené však podle některých nejsou ani Kanárské ostrovy, kde si svá letní sídla pořídili například Michal David (59) nebo Alice Bendová (46).

Nikdo ale neví, jestli a kdy vůbec se bude moct začít cestovat, natož se usidlovat v cizích zemích, a tak i Borhyová zřejmě přehodnotila své plány. Když nemůže začít život tam, kde původně chtěla, musí ho začít žít doma.

Po třech letech je čas na změnu

A to se vší parádou. Teď už jen čeká na to, jak se vyjádří její partner a manažer v jednom Michal Smečka (32). Přecei jen už jsou spolu podle všeho víc než tři roky, a tak je zapotřebí vztah posunout někam dál.

Proslýchá se, že by moderátorka měla ráda ještě jedno dítko. Přece jen si nepřipadá tak stará, aby nemohla rodit, natož snad aby se nemohla vdávat v bílém. Navíc brněnský podnikatel ještě své děti nemá, a tak je víc než pravděpodobně, že dříve nebo později nějaké chtít bude.

Smečka se ženit nechce?

Stále je však o jedenáct let mladší než jeho partnerka a tak se do ženění ani otcovské role příliš nehrne. Přitom tatínka dělá dost často, neboť Lucie už dvě děti má.

Co naplat, Borhyová se ale údajně právě teď rozhodla, že by chtěla poprvé v životě stanout před oltářem a stát se vdanou paní. To se jí totiž ještě nikdy nepoštěstilo.

Zatím byla vždy jen několikrát požádána o ruku, ale na svatbu nikdy nedošlo. Zatím to ale ani se Smečkou nevypadá, že by v nejbližší době mělo na veselku dojít.

Nyní je ovšem problém v tom, že ji zatím o ruku údajně ani nepožádal. Konečně našla vysněného muže, který ji nepodvádí, a naopak dělá všechno pro to, aby byla šťastná, a on ji nechce pojmout za manželku?

Obětuje všechno?

S partnerem Michalem samozřejmě podle všeho mluvili o svatbě i o dítěti, ale Smečka se k ničemu nevyjádřil. A tak mu měla dát sympatická blondýnka ultimátum.

Buď bude do roka a do dne svatba, nebo jejich vztah skončí. Přece jen nikdo nemládne a chce-li stihnout svatbu a dítě, má co dělat. Jenže tímhle vším si možná vztah dost také pokazila.

Smečka sice udělá, co jí na očích vidí, ale čeho je moc, toho je příliš. Jenže kdyby zase Smečkovi své tužby neodhalila, trápila by se třeba ještě dlouhá léta. Zkrátka vsadila na jednu kartu všechno a rozhodla se tak hrát vabank. Jen její přítel na to zřejmě nebyl dostatečně připraven.

Má dvě možnosti

Na osudová rozhodnutí se ale nelze připravit. Lucie čeká na tu pravou lásku už čtyřicet dva let a dalo by se říct, že nemá co ztratit.

Samozřejmě že by nejspíš byla radši, kdyby rodinu zakládala s čistým štítem v jiné zemi a alespoň na rok či dva se oprostila od života a práce v Česku, ale bohužel se ve světě udály věci, které nemohl nikdo předvídat, a tak je na čase začít hrát s kartami, které byly rozdány.

Stát se nyní mohou dvě věci. Buď Smečka na její podmínky přistoupí a budou konečně svoji, anebo se svatby a dítěte zalekne a moderátorka zase zůstane na ocet, na což je ostatně zvyklá.

Jistě by se ani z dalšího rozchodu nezhroutila. Jen by měla zase o důvod víc, proč v nejbližších možných měsících či letech opustit svou vlast a zkusit žít jinde.

Údajně se ani ve své současné práci nechce příliš vázat, zatímco všichni chtějí mít smlouvu na neurčito, Borhyová údajně ne, protože nechce svému zaměstnavateli slibovat něco, co nemůže splnit.

Proto má všem říkat, že neví, co bude za rok. Možná už bude vdanou paní s třetím dítkem. Anebo taky ne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden