Tereza Bebarová, kterou si diváci zamilovali coby Světlanu ze seriálu Ulice, patří mezi ženy, co využívají sociální sítě jako zábavu. Místo toho, aby se křečovitě snažila propagovat jako správná influencerka první i poslední, ona sdílí nejrůznější vtipy či veselá videa. A také výsledky své kulinářské činnosti – i to byl možná důvod, proč získala místo coby moderátorka zábavného pořadu Peče celá země. Přidala se na instagram v lednu letošního roku, ale už teď má téměř 14 tisíc followerů, které Tereza zkrátka baví. Nestydí se totiž ukázat bez make-upu či poodhalit něco málo ze svého soukromí.

Například svého dlouholetého partnera Ivana Kotmela, otce jejích dvou dcer, s nímž je oblíbená herečka od svých 17 let. Poznali se během studií v Ostravě a posléze se přestěhovali do Prahy, kde založili rodinu, byť prozatím žijí, jak se říká, „na hromádce“. I několik let poté, co se zasnoubili, leč sňatek kvůli dětem neustále odkládali na neurčito.

Ivan ovšem během koronavirové karantény doma trochu „zpustnul“ – a poté, co si ho vzal do parády frizér, vypadá jako docela jiný člověk! „Měla jsem doma Robinsona Crusoea, a teď se mi vrátil Brad Pitt,“ vtipkovala Tereza, a jako důkaz přidala dvě srovnávací fotky. Rozdíl je to vskutku markantní. S novým účesem a upraveným vousem to známému scenáristovi opravdu sluší.

Tereziny fanynky si ale všimly, že výrazně omládl i díky nové barvě. „Nechci být zlá ani rejpavá, ale proč si proboha barví vlasy?“ žasla jedna dáma. „Necítí se na šediny,“ reagovala obratem herečka. Kotmel zvolil skutečně přirozený odstín, takže ti, co předtím neviděli jeho počínající šediny, by jistě ani netušili, že se nechal obarvit. „Barvit vlasy? Proč ne? I když prošedivělí muži jsou sexy…“ dumaly další příznivkyně Terezy Bebarové. Všechny se však shodly na jediném: díky této vizáži velice prokoukl. Ale mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda to bylo lepší před úpravou, nebo až po ní…

VIDEO: Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život! 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
49 fotografií