Vyhlášení nejlepších zlínských sportovců se uskuteční online

Foto: MěÚ Zlín
ZLÍN - Vyhlášení nejlepších sportovců města Zlína za rok 2019 se tentokrát uskuteční online. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

Vyhlášení nejlepších sportovců města Zlína za rok 2019 se mělo původně konat 17. března formou slavnostního večera v Kongresovém centru Zlín. Z důvodu pandemie koronaviru a následně vyhlášeného nouzového stavu byli organizátoři nuceni ocenění nejlepších sportovců odložit. Vyhlášení se tak uskuteční ve čtvrtek 11. června v 17.00 hodin prostřednictvím online videa na Zlín TV – oficiálním YouTube kanálu města Zlína.

„Letošní vyhlášení nejlepších sportovců města je z důvodu pandemie koronaviru velmi netradiční. V době nouzového stavu a nastavení přísných hygienických opatření neměl nikdo prostor ani myšlenky na vyhlašování výsledků. V rámci rady města a ve spolupráci s organizátorem akce jsme přemýšleli, na jaký termín akci přesunout. Nakonec jsme se rozhodli pro vyhlášení výsledků online formou v červnu s tím, že nejlepší sportovci obdrží ceny později,“ upřesnil primátor města Jiří Korec.

„Vyhlášeni budou jednotlivci a nejúspěšnější kolektiv za vynikající sportovní výsledky a vzornou reprezentaci města dle pravidel schválených Radou města Zlína. Ceny budou vítězům předány 5. listopadu 2020 na Večeru sportovců v Kongresovém centru Zlín,“ dodal František Pilka, předseda Komise tělovýchovy, mládeže a sportu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x