Natálie (29): Tchyně proti mně tvrdě brojí. Jsem těhotná a zažívám peklo

Natálie (29): Tchyně proti mně tvrdě brojí. Jsem těhotná a zažívám peklo
Zdroj: pixabay.com

Natálie má skvělého muže, ale příšernou tchyni, která ji dělá ze života peklo. Stále je v šoku, kde se v ní ta zlost bere. A nyní, když Natálie otěhotněla, je to ještě horší. Manželovu matku neodradil ani fakt, že se brzy stane babičkou. Nebo právě proto?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 09. 06. 2020 11:00

Manžela Davida (33) jsem poznala, když mi bylo pětadvacet. Nyní spolu čekáme miminko. David je pozorný, ale až moc vázaný na svou mámu, mou tchyni. S Davidem jsme se seznámili krátce před mými státnicemi. David v té době už pracoval v jedné stavební firmě. Byl moje první opravdová láska. Zdálo by se, že mi k opravdovému štěstí nic nechybí, ale to by mi má náročná tchyně nesměla dělat ze života peklo.

Tchyně se nás snaží rozdělit

Ještě před svatbou jsem poznala, že má budoucí tchyně ke mně nechová nějaké zvláštní sympatie. Ale to mě neodrazovalo a David byl pro mě ten nejbáječnější muž, kterého jsem si prostě chtěla vzít. Jenže po svatbě přišlo peklo, které se neustále stupňuje. Nejenže vykládala manželovi nesmyslné historky o tom, jak se flákám s kamarádkami po kavárnách. Už několikrát si i vymyslela, že mě viděla s cizími muži. David tomu naštěstí nevěří. No a teď, když zjistila, že čekáme miminko, může se doslova zbláznit a dělá všechno proto, aby naše manželství zničila.

Nemá zabrány a vytváří zlo

Peklo jménem tchyně se stupňuje čím dál víc. Protože tchán před třemi lety zemřel, tráví u nás spoustu času. Momentálně ale ne proto, aby nám pomohla, ale aby nás rozdělila.  Manželovi vykládá nesmysly a hází na mě špínu. Ten se mě před ní zastává, ale nedokáže jí rázně vysvětlit, aby nás nechala být. Potom se zbytečně hádáme. Jednou se dokonce ptala sousedky, proč chodím za jinými chlapy, když mám manžela a čekáme dítě. Tchyně prostě nemá zábrany a vytváří zlo, kde může. Naposledy mi vyčetla, že si válím šunky a David mě musí živit. Místo abych si užívala nejkrásnější období a těšila se na naše miminko, tak zažívám peklo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články