Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hudební svět v slzách: Do nebe odešla Bonnie z legendární kapely The Pointer Sisters

Hudební svět v slzách: Do nebe odešla Bonnie z legendární kapely The Pointer Sisters
Zdroj: youtube
+ Dalších 10 fotografií
Smutná zpráva
V pondělí zemřela americká zpěvačka Bonnie Pointer, která byla součástí legendární skupiny The Pointer Sisters. Čtyři sestry se daly dohromady na přelomu 70. let a podařilo se jim obsadit nejvyšší příčky hudebních hitparád. Největším hitem skupiny je například skladba I'm So Excited.

Hudební svět přišel o další skvělou zpěvačku. Ve věku devětašedesáti let zemřela Bonnie Pointer. Smutnou zprávu o jejím odchodu potvrdila webu TMZ sestra Anita, se kterou si Bonnie byla velmi blízká. Zpěvačka zemřela v pondělí ráno na zástavu srdce.

"S nejhlubším zármutkem v srdci oznamujeme fanouškům The Pointer Sisters, že má sestra dnes ráno zemřela. Celou naši rodinu to velmi zasáhlo. Jménem svým, mých sourozenců i celé rodiny Pointerových prosím o vaše modlitby," uvedla Anite v prohlášení.

Kariéra

Bonnie Pointer se proslavila v sesterské kapele The Pointer Sisters. Tu založila právě Bonnie společně se sestrou June v roce 1969. Původně vystupovaly jen jako duo a později se k nim přidaly zbylé dvě sestry Anite a Ruth.

Nejvíce se kapela proslavila na přelomu 70. let. S písní Fairytale se sestrám podařilo získat hned tři ceny Grammy. Psal se rok 1978, když se Bonnie rozhodla vydat na sólovou dráhu. Jediným hitem, kterým se vyšvihla, byla disco verze písně Heaven Must Have Sent You. Poté už moc úspěchů nesklízela. Bonnie vystupovala především po klubech a casinech v Las Vegas a Atlantic City.

Kapela The Pointer Sisters pokračovala dál i bez Bonnie. Největší úspěch začaly sestry sklízet v 80. letech, kdy celý svět uchvátily hity jako je I'm So Excited nebo Jump (For My Love).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy