Třaskavé dědictví hvězdy Slunečné! Prosí zeťáka, aby mu vše předal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Třaskavé dědictví hvězdy Slunečné! Prosí zeťáka, aby mu vše předal

Ota Jirák v seriálu Slunečná
Ota Jirák v seriálu Slunečná (FTV Prima)

Jednasedmdesátiletý herec má doma ohromnou sbírku střelných zbraní, kterou chce jednoho dne přenechat dceřinu manželovi. 

„Moje vášeň pro střelné zbraně stále přetrvává, v současnosti bych dokázal vyzbrojit menší guerillový oddíl. Ale na střelnici už jsem nebyl, ani nepamatuju. Teď se snažím přemluvit zeťáka, aby si udělal zbrojní průkaz, abych mu to všechno mohl předat, až odejdu do věčných lovišť," svěřil se Ota Jirák Deníku.cz. A jak je na tom vůbec hvězda seriálu Slunečná se zdravím, že vede podobné řeči o věčných lovištích?

„O mě se stará moje žena Drahomíra. A dobře. Nedávno mě téměř vytáhla ze skutečné rakve, když mě vzaly infarkt – už podruhé – a mrtvice najednou. Potom si se mnou dala velkou práci, že teď, jak už vidíte a slyšíte, mluvím celkem plynule, nezadrhávám a nemluvím „hámotiny“. Její rady spočívají spíše v tom, že mi říká, co dělat nemám," uklidňuje věčně pozitivně naladěný herec. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.