Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Matka Diany Kovaľové ze SuperStar zuří: Byla to fraška! Na soutěži nenechala nit suchou

Lidé si Dianu pletou s Dominikou.
Zdroj: Diana Kovaľová archiv
+ Další 4 fotografie
drsná kritika
Patnáctiletá Diana Kovaľová patřila bezpochyby k největším talentům letošní řady SuperStar. Mnoho lidí bylo přesvědčeno, že právě ona si odnese výhru 2 miliony korun a titul SuperStar. Nakonec však křehkou blondýnku přehlasovali fanoušci Barbory Piešové, která půlku národa dohnala k slzám. Dianě tak vítězství proteklo mezi prsty a nejvíce tato prohra trápí zřejmě její rodiče. Dianina maminka Jana se na sociální síti obula do soutěže a označila ji za frašku.

Diana Kovaľová svým hlasem a čistou duší uchvátila porotu už na prvním castingu. Už tehdy se zdálo být jasné, že tato křehká Slovenka to nejen v soutěži dotáhne daleko. To se také stalo a Diana obsadila druhou příčku.

Diana prohru unesla, ale...

Jenže to zřejmě nestačilo jejím rodičům, konkrétně mamince Janě, která se na sociální síti o SuperStar vyjádřila spíše negativně. Ač toho vzhledem ke smlouvě, kterou má s TV Markízou uzavřenu, moc neprozradila, z jejího komentáře je jasné, že vinu za druhé místo její dcery nese právě produkce soutěže.

"Děkujeme všem za každý hlas pro Dianku. Nemůžu napsat to, co bych chtěla, protože jsme vázáni smlouvou. Byla to fraška," napsala na svém facebookovém profilu. Pod jejím statusem se rozvířila diskuze, ve které lidi zajímalo, na co paní Jana naráží. Když se jí jedna z uživatelek zeptala, jak to bylo s výběrem písní v superfinále, zda si je soutěžící vybírali sami nebo jim k tomu dopomohla produkce, rozhořčená maminka rázně odpověděla: "B je správně."

Mohla za to produkce?

To však vrhlo stín na produkci soutěže. Slovenský portál topky.sk proto televizi Markízu oslovil, aby zjistil, jak to s výběrem písní bylo doopravdy. "Výběr písní v živých přenosech probíhal na základě dohody se soutěžícími. Všem účinkujícím držíme palce, aby se jim podařilo naplnit jejich hudební sny. Obě televize jim pořadem SuperStar pomohly zviditelnit se, teď je jen na nich, jak toho dále využijí," zní ve vyjádření marketingového ředitele TV Markíza Michala Borce.

Stejně jako v minulých ročnících tedy probíhal výběr písní nejprve tak, že si je soutěžící sami navrhli a poté byly schváleny produkcí. Nešťastná volba v podobě písně Voda, čo ma drží nad vodou, která se u poroty a diváků v Dianině podání nesetkala s přílišnou odezvou, tedy nepadá jen na bedra produkce... I když Dianina maminka to tak vnímá.

SuperStar můžete být vděční

K diskuzi se pro Topky.sk vyjádřil i zdroj blízký produkci SuperStar a servítky si příliš nebral. "Doteď pro veřejnost neznámá Diana Kovaľová získala pozornost celého Česka i Slovenska, a to jenom díky SuperStar. Statisíce lidí poznaly milé děvče s krásným hlasem, které to dotáhlo až na druhé místo. Je to fantastický výsledek a Dianka by si to měla společně s rodiči užít," uvedl člověk z televize.

Roli v celé "kauze" podle něho hraje spíše ego rodičů, kteří svým jednáním nevědomky zavírají Dianě dveře k budoucím hudebním nabídkám.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy