Do soutěže se přihlásili společně, a zatímco Koniariková vypadla v posledním SuperVýběru, Ricci to dotáhl až do Superfinále a skončil na pátém místě. Kariéry v hudbě zřejmě mohou dosáhnout oba, jenom to asi bude odlišnými cestami. »Slaďouš« soutěže se chce za prací stěhovat do Česka, jeho přítelkyně ale tak radikální krok nezvažuje.

„Rozhodl jsem se, že chci žít v Praze. Tam to dost žije,“ prozradil serveru Nový čas talentovaný zpěvák, který si uvědomuje, že v české metropoli má větší možnost prorazit. Koniariková ho ovšem zřejmě následovat nebude: „Já nesouhlasím. Chci zůstat na vesnici, protože tam je klid,“ uvedla Martina.

VIDEO: SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího TV Nova

Nakonec ale uznala, že o příležitosti bude asi v malé vesničce dost nouze, a tak je třeba jít jim naproti. „Samozřejmě, pokud by se naše kariéra měla posunout, tak by bylo nejlepší přestěhovat se tam, kde je to nejlepší,“ dodala smířlivě zpěvačka, která s Riccim tvoří pár již osm let. Otázka je, zda takovou odlišnost v názorech do budoucna ustojí, nebo půjdou od sebe.

Zatím není potřeba se nikam hnát, SuperStar skončila sotva před pár dny a finalisté si užívají zasloužený odpočinek. Jen by neměl být příliš dlouhý, aby se mladá dvojice nepřidala už k tak dost dlouhé řadě zpěváků s nevyužitým potenciálem, co pěvecké soutěže vyprodukovaly.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
39 fotografií