ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 28954 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Tip od Marci z play.cz

0 Redakce PLAY.CZ 9.6.2020

….Chvíli být sám s sebou …sám sebou, žádný mobil, počítač, internet, sociální skupiny, FB……víte o čem píšu? Jak vypadá život dnešních teenagerů, když se ocitnou bez připojení k internetu? Co vše pro ně život on-line znamená? Jsou na něm závislí nebo ne? Co jim takový život přináší a co jim bere? Vědí to? A jsou schopni řídit své životy sami nebo jim převážnou většinu činností určuje bzučení mobilů? Poslechněte si na rádiu Expres ve středu rozhovor s režisérem dokumentu Offline.

Rádio Expres FM bude na svých vlnách hostit ve středu 10. června od 19 hodin režiséra dokumentu Offline Pavla Michalika. Offline pojednává o čtyřech teenagerech, kteří se ocitnou na týden zcela bez internetu. Jak zvládnou běžný den? Školu či práci? A dokáží týden bez sítí vydržet? Co vše pro ně online život znamená? A vědí to vůbec? Jak zůstat v dnešní době svobodný? O tom a jiném se budou bavit moderátoři Vladimír Pavlík a Radek Honc s režisérem Pavlem Michalikem ve Večerní Show od 19 hodin na rádiu Expres FM zde.

Posluchači ho poté najdou i na podcastu na webu rádia. Rádio Expres FM naladíte na 90, 3 FM a v DABu – Praha kanál 10D, Plzeň kanál 6D a Ostrava kanál 7D

Poslouchejte Expres FM online