„Červená je pro mě nová černá“ říká Kateřina Geislerová

„Červená je pro mě nová černá“ říká Kateřina Geislerová

10. června 2020, kolekce léto 2020, léto, Kateřina Geislerová, návrhářka,

Sponzorované odkazy

Je jednou z mála českých návrhářek, kterým se podařilo uspět v Paříži. Vrátila se do Prahy, kde má nyní již několik let svůj úspěšný showroom v centru Prahy a za svými francouzskými klientkami, které si ji sále žádají, do módní metropole dojíždí.

Kateřina Geislerová mezi časem intenzivního šití roušek vytvořila pro léto 2020 nádhernou, a pro ni již několik sezón typickou, kolekci plnou výrazných barev. Tvorba této úspěšné návrhářky je vždy sebejistá, smyslná, ženská, instinktivní a svěží. V podstatě, jak sama říká, červená barva se pro ni stala novou černou.

Kateřina Geislerová kolekce léto 2020

V kolekci pro jaro-léto 2020 se červená objevuje v propojení s modrou, jasně šedivou či bílou. Kombinace těchto barev je též na motivech květinových látek, které působící velmi žensky a šik. Napříč kolekcí je zřejmá hra zajímavých a nečekaných detailů, jako například koktejlové červené šaty s akcentem v podobě intenzivní růžové středové linky.

Překvapivé kombinace vzorů a barev

Nečekané variace pruhů přirozeně fungujících s květinovým vzorem na halenkách. Geniální propojení materiálů, různých motivů a barev zvyšuje jedinečnost a neočekávané variace každého modelu. Tato kolekce, stejně jaké celá tvorba Kateřiny Geislerové, se vyznačuje precizností nejen ve zpracování, ale také ve střihu, protože návrhářce záleží na každém milimetru. V tom tkví úspěch jejích modelů.

Neobvyklé a originální

„Mé klienty jsou ženy, které ví, co se jim líbí. Jsou náročné a mají svou osobnost. Nechávám je vyzkoušet i některé pro ně neobvyklé varianty a jsem vždy velmi potěšena, když se nad modelem z mé kolekce rozzáří a vidím jejich lásku na první pohled," řekla ke kolekci Kateřina Geislerová.

Kvalitní a příjemné kousky

Samozřejmostí je volba kvalitního materiálu, ale i příjemnost na dotek a nošení. Látka by s vámi měla souznít. V tvorbě se odráží obliba designérky být aktivní a vše zkoušet v reálu. Pro Kateřinu je podstatné jak model funguje a proto vždy nejprve vše osobně testuje a zkouší na sobě.

Showroom Kateřiny Geislerové najdete na adrese V Kotcích 2, Praha 1 / Uhelný Trh. Na webových stránkách KaterinaGeisle­rova.com můžete mrknout na další práci návrhářky.

Spolutvůrci vizuálu kolekce

  • foto: Anna Kovačič
  • make-up artist: Hristina Georgievska
  • model: Simona Lewandowská
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu