ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7930 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Muzikálová show We Will Rock You má nové termíny

0 jsk 10.6.2020

Muzikálová show We Will Rock You má nové termíny. Ty odtajnila producentka Renata Štupáková, kterou pandemie koronaviru donutila odložit nejen březnovou premiéru, ale i další termíny představení. Premiéra unikátní show se nově uskuteční 17. dubna 2021. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

„Měli jsme na výběr, jestli udělat premiéru na podzim letošního roku nebo přesunout na jaro příštího. Po dlouhém zvažování jsme se rozhodli pro rok 2021, abychom měli stoprocentní jistotu, že budou nejen naší herci, ale i diváci v absolutním bezpečí,” říká Štupáková.

Její rozhodnutí kvituje i představitel hlavní role Galilea Jan Kopečný. „Těším se moc a přijde mi velice rozumné, že se termín přesunuli až na jaro 2021. Věřím, že už v té době bude vše, jak má být a že se už nikdo nebude ničeho bát,” říká Kopečný.

Radost z nových termínů má i Kamila Nývltová. „No už taky bylo na čase, konečně mám pocit, že se můžeme všichni znovu nadechnout, roztáhnout křídla a zase letět. Těším se moc. Je to další skvělá práce přede mnou, která určitě přinese plno krásných zážitků, skvělých ohlasů, a především budu zpívat. Co si teď vlastně více přát,” říká představitelka Killer Queen. „Myslím, že diváci se nebudou nudit a nebudou vědět kam dřív koukat, jestli na úchvatné kostýmy, na skvělá taneční čísla, na úžasné projekce nebo na nás na zpěváky. Je to především show se skvělou hudbou, protože skupina Queen, je prostě dokonalá,” dodala Nývltová.

Nové termíny:
Praha – 17. 4. 2021, 24. 4. 2021
Ostrava – 22. 5. 2021
Brno – 12. 6. 2021

(foto: Kristýna Junková)