Orientační nabídka


Sociální sítě

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Hledat
Cesta: Titulní stránka > Úřad
 

Zasedání zastupitelstva města ve Vašem mobilu nebo počítači

Květnové zasedání zastupitelstva města přineslo zásadní novinku. Každý, kdo je příznivcem moderních technologií, měl možnost sledovat jednání nejvyššího orgánu města v přímém přenosu na svém počítači nebo mobilním telefonu on-line.
úřad
 

 
 

Občané města, kteří budou chtít sledovat jednání zastupitelstev Krupky, se mohou těšit, že tuto možnost budou mít i při každém budoucím zastupitelstvu. Vedení města tak plní svůj slib, že jednání budou přenášena živě.


Přenos z minulého zasedání byl prvním „ostrým“ zajištěním přenosu. Samozřejmě, že jsme zpětně zaznamenali upozornění na nedostatky, a to především s ohledem na to, že některým zastupitelům bylo špatně rozumět (i když z velké části byly na vině nezbytné roušky). Ve spolupráci s technickými odborníky se budeme snažit o to, aby přenosy dosáhly té nejvyšší kvality. Jsem přesvědčený, že již příští přenos zastupitelstva města, které se uskuteční 24. června, bude technicky dokonalejší.


Každý, kdo má zájem o on-line přenos ze zasedání zastupitelstva, nechť sleduje v den a čas konání zastupitelstva YouTube kanál Město Krupka, kde bude jednání přenášené.


Rostislav Kadlec, místostarosta


ZM
 
Editor: Kateřina Osvaldová
Vytvořeno / změněno: 10.6.2020 / 10.6.2020
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Městský úřad
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém