Sladký už v Olomouci zažil složitých situací víc: Vždycky jsme v sobě našli vnitřní sílu zlomit to

Sladký už v Olomouci zažil složitých situací víc: Vždycky jsme v sobě našli vnitřní sílu zlomit to
OBSAHUJE VIDEO

Zatímco hráči Mladé Boleslavi čekají na ligovou výhru již čtyři zápasy, Sigma Olomouc je na tom ještě o něco hůře, neboť celkově je bez triumfu již šest utkání v řadě.

Pro hanácký soubor z Androva stadionu to není příliš komfortní situace a stále je mimo první desítku. Favoritem ovšem nebude kvůli nedávným výsledkům ani ve městě automobilů...

"Za tu dobu, co jsem v Olomouci, jsem takových složitých situací zažil více. Vždycky jsme v sobě našli vnitřní sílu zlomit to a otočit tu nepříjemnou situaci v náš prospěch. Věřím tomu, že se semkneme a vybojujeme v nadcházejících zápasech body," uvedl zkušený obránce Martin Sladký, jehož slova vyšla na webu sigmafotbal.cz.

Aktuálně ztrácí Sigma na skupinu o Evropu tři body. "Musíme získat minimálně 4 body a doufat, že Bohemka nezíská ani jeden. Je potřeba se na to dívat reálně. Nemáme to ve svých rukou, ale ta šance pořád existuje. Byla by chyba, kdybychom to vzdali," burcoval celou kabinu Sladký.

S bojovnými slovy osmadvacetiletého zadáka s minulostí v Plzni či Táborsku pak souhlasil i šéf lavičky Radoslav Látal, který doplnil, že je potřeba získat sebevědomí směrem ke konci ligy i semifinále poháru.

Pokud jde o vzájemné utkání, s žádným jiným celkem nemá Olomouc tak vyrovnanou bilanci jako právě s Boleslaví. V rámci české ligy se sehrálo 27 zápasů, v rámci nichž došlo k devíti výhrám Sigmy, k devíti triumfům Boleslavi a devíti remízovým výsledkům. To vše při celkovém skóre 41:41.