10. června 2020 • 17:16

Talent Sedláček zaujal Alkmaar a zůstává. Má práce se vyplácí, těší ho

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mládežnický fotbalový reprezentant Richard Sedláček zůstane hráčem Alkmaaru. Přední nizozemský klub uplatnil opci a podepsal s dvacetiletým českým záložníkem smlouvu na další dva roky. Sedláček tak dostane šanci zabojovat o místo na soupisce prvního týmu, dosud nastupoval za rezervu.



"Mám z toho nesmírnou radost. Je vidět, že se moje práce vyplácí, a beru to jako motivaci ke splnění mého cíle, kterým je dostat se do A-týmu. Těší mě, že AZ má nadále zájem se mnou spolupracovat," řekl Sedláček v tiskové zprávě agentury Sport Invest.

Odchovanec Sparty zamířil do Nizozemska předloni. V uplynulém ročníku druhé ligy nastoupil za rezervu Alkmaaru do 20 z 29 zápasů a zaznamenal pět branek a tři asistence. K tomu pravidelně trénuje s prvním mužstvem, kterému v okamžiku předčasného ukončení ligy kvůli koronaviru patřilo druhé místo jen o skóre za Ajaxem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud