Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Maddie už není: Na povrch vyplouvají příšerné skutečnosti, vraha naprášily bývalky

Maddie už není: Na povrch vyplouvají příšerné skutečnosti, vraha naprášily bývalky
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 13 fotografií
vyšetřování
Tříletá Madeleine McCann zmizela před třinácti lety, když byla na dovolené se svými rodiči v portugalském Algerve. Hlavním podezřelým se stal Němec Christian Brueckner (43), který v té době pracoval v hotelové kuchyni. Jeho bývalé přítelkyně uvedly, že těsně před dívčiným zmizením říkal podivné věci, které nasvědčují jeho vině.

Případ únosu tříleté dívky Maddie McCann z roku 2007 se v poslední době vyvíjí správným směrem. Objevují se důkazy, které jasně dosvědčují, že je hlavní podezřelý Christian Brueckner vinen. Noc před zmizením malé dívky totiž řekl své přítelkyni, že musí na místě činu v portugalském apartmánu v Praia da Luz udělat něco děsivého. Podle jeho bývalé přítelkyně se Brueckner po únosu malé dívky v květnu 2007 vypařil.

Lidem se přiznal

"Je to děsivá práce, ale musím to udělat. Změní mi to život a chvíli mě neuvidíš," řekl Brueckner podle magazínu The Sun své dívce. O tři roky později další z jeho bývalých žen žertovala, že Brueckner je podobný muži na fotografii, která svědčila o únosu Madeleine. Jeden ze svědků dokonce uvedl, že když s Bruecknerem dívky chodily, byly pokaždé brutálně zmláceny. Dodává, že během společné večeře německý násilník promluvil o celém únosu. Údajně celou akci plánoval velmi pečlivě.

Poslední informace z případu naznačují, že Madeleine byla zabita ihned po únosu. Vedoucí vyšetřování Hab Christian Wolters řekl, že podezřelý dokonce přes internet diskutoval o únosu, znásilnění a zabití dívky s dalším pedofilem. Psal o touze chytit malou dívku a využívat ji několik dní. V okamžiku, kdy byl upozorněn na pravděpodobné zatknutí, odpověděl jen: "Pokud zničím důkazy, nikdo na nic nepřijde."

Vrací se z cely

Podle Wolterse podezřelý dívku nejprve znásilnil a poté rychle zabil. "Spáchal i další sexuální zločiny nejen v Portugalsku, ale i v Německu, odkud pochází," říká Wolters a dodává, že má v plánu sesbírat co nejvíce důkazů, aby Brueckner neměl šanci případ ustát. Hlavní podezřelý je momentálně v německém vězení za znásilnění 72leté ženy v Portugalsku. O víkendu však bude údajně podmínečně propuštěn.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy