Mladičká zpěvačka svým hlasem o(c)hromila oba národy, pohádkovou odměnu si i přesto domů neodnesla. A přestože je ona sama ráda za to, jak to nakonec dopadlo, její maminka má na celý průběh a vyhodnocení jiný názor.

„Děkujeme velmi pěkně všem za každý jeden hlas pro Dianku. Nemůžu napsat, co bych chtěla, protože jsme vázaní smlouvou. Byla to fraška,“ ohodnotila paní Jana na facebooku letošní ročník SuperStar. Takový status se neobešel bez povšimnutí široké veřejnosti a pod textem se záhy vytvořila fronta komentářů čekajících na odpověď. Reakce se, pravděpodobně kvůli již zmíněné smlouvě, dočkal jenom jeden.

Divačku zajímalo, jak to bylo s výběrem písní. Mohli si soutěžící sami zvolit, s čím se utkají o výhru, nebo jim „dopomohla“ produkce? Na to měla paní Jana jasnou a přímou odpověď: „B je správně.“ Dianka ve finále zazpívala mimo jiné píseň Voda, čo ma drží nad vodou. S její interpretací nebyli porotci spokojeni a vyčetli jí to jako nešťastnou volbu. Server topky.sk následně zjišťoval, jak moc volnou ruku soutěžící mají.

VIDEO: SuperStar: Dokonalá choreografie!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Dokonalá choreografie! TV Nova

 „Výběr písní v živých přenosech probíhal na základě dohody se soutěžícími,“ odpověděl webu marketingový ředitel Markízy Michal Borec. Jakou roli sehráli ve výběru písně porotci, je také vázáno smlouvou. Obecně se ale má za to, že soutěžící přijdou s několika písněmi, produkce vybere tu nejlepší a společnými silami ji doladí k dokonalosti, aby nadchli porotu i diváky. Inu, u Dianky se to letos úplně nepovedlo.

Zdroj z okolí produkce serveru potvrdil, že žádné nekalé přehazování hlasů neproběhlo a radí paní Janě a dalším potenciálním nespokojeným příbuzným, aby svým dětem neničili šanci na úspěch. „Na zatrpklost není důvod. O výsledku rozhodli hlasující diváci v obou krajinách. Rodiče by se měli dívat do budoucna a svými kroky dceři pomáhat, a ne nešťastnými výroky zavírat dveře,“ podotkl.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram