Moje sladké tajemství

Spřádají plán, jak ještě více vydělat v Ordinaci?

Dobře vědí, jakou mají pro seriál hodnotu

Rozhodně i jim covid-19 způsobil značné ztráty. A jelikož jsou Zlata Adamovská (61) s Petrem Štěpánkem (71) údajně zvyklí žít v luxusu, už možná spřádají plány, jak vše kompenzovat.

Měli velký plán podívat se do exotické Chile, ovšem museli ho odložit. To ale není to jediné, o co pandemie hereckou dvojici z Ordinace v růžové zahradě 2 Zlatu Adamovskou (61) a Petra Štěpánka (71) připravila. Značně tratili i na přerušeném natáčení. Ačkoli totiž dlouhodobě vydělávají velké peníze, říká se o nich, že si je příliš neudrží a rádi utrácejí. A to nejen za dovolené, ale obecně za život na vysoké noze. A jelikož jsou v Ordinaci vlastně ústředním párem, třeba jim bleskne hlavou nápad si říct o nějaké to přidání. Sice už údajně mají nyní být nejlépe placenými herci v tomto projektu, ale jelikož tuší, jakou mají hodnotu, možná by mohli dostávat i více.

Už roky jsou hlavními postavami a náležitě toho využívají

Těžko ale říct, jestli by se pak jejich kolegové necítili podhodnocení a nezačali se zajímat o přidání také. To by pak pro vedení seriálu už mohlo představovat nepříjemně zvýšené náklady a někdo by tak klidně o své místo mohl přijít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden