Moje šťastná hvězda

Vedou nelítostnou válku o stejného muže?

Obě jsou krásné a seriálovými tvůrci velmi žádané. Jenže zatímco jedna má všechno, druhá nic. Teď to vypadá, že si SANDRA NOVÁKOVÁ (38) se SABINOU LAURINOVOU (48) začaly lézt vzájemně do zelí.

V roce 2012 se hvězda seriálu Modrý kód Sabina Laurinová (48) dočkala dašlího rozchodu s mužem, kterého milovala víc než kohokoli na světě. Karel Kameník (64) byl však jenom dalším v řadě, který jí skočil do života a zase jí sprostě opustil.

Sabina má zkrátka smůlu na muže. Téměř všechny její vztahy skončily nevěrou. V českém showbyznysu patří mezi ženy, které se rozhodně nikam nesnaží dostat přes mrtvoly a už rozhodně nechtějí odloudit muže jiným ženám.

Jenže její neprůbojná povaha je jí na škodu čím dál víc. Nyní to ovšem vypadá, že se rozhodla své povaze vzepřít.

Štěstím nepolíbená

Jenže do cesty se jí údajně postavila další z hereček ze seriálu Modrý kód Sandra Nováková (38), která má pravděpodobně zájem o stejného muže jako ona.
Laurinová je delší dobu sama.

Stomatolog Kameník s ní vydržel pět let, tak dlouho ostatně vydržely i její předchozí vztahy. A všichni ji také opustili kvůli jiné ženě. Nejinak tomu bylo i v případě Kameníka, s nímž má dceru Maju (11).

Úspěšný zubař ovšem herečce zlomil srdce tak, že po něm už žádný dlouhodobý vztah neměla. Má totiž pocit, že je doživotně prokletá a není jí souzeno zestárnout po boku muže. Stejně tak jako jí není souzeno se vdávat.

Za všechno může povaha

Po Kameníkovi údajně měla známost s o mnoho let mladším mužem, ale ten ji nakonec po pár měsících opustil s tím, že jeho bývalá partnerka s ním čeká dítě. To byla další podpásovka.

Laurinová totiž údajně trpí tím, že kdykoli začne s nějakým mužem chodit, dělá všechno pro to, aby s ním mohla být téměř pořád, a také mu splní každé jeho přání. Co řekne muž, to je pro ni svaté.

Jenže ne každý vedle sebe snese tak submisivní ženu. Muži mají rádi ženy s názorem, ženy samostatné a takové, které budou skvělým parťákem, a ne jen hospodyňkou, která bude skákat, jak oni pískají.

Přesně taková má ale herečka být. Není se proto čemu divit, že se o Sabině začalo říkat, že o ni mají rodina i přátelé strach, protože už několikrát naletěla jen sprostým podvodníkům, kteří chtěli využít její slávy a peněz.

Už kdysi se zamilovala do ženatého

Nakonec se měla zamilovat do jednoho ze svých kolegů při natáčení Modrého kódu. Ale tento vztah také podle všeho zkrachoval na tom, že byl kolega zadaný, a navíc neměl o Laurinovou sebemenší zájem.

Nyní to ale zřejmě zkouší znovu. Háček je ale v tom, že se zase jedná o ženatého muže. V minulém roce dostal roli v seriálu Modrý kód také velmi charismatický slovenský herec Marko Igonda (46).

Ten sice není o tolik mladší, zato se na něj ženy lepí jako vosy na med. Že by mu nedokázala odolat ani Sabina Laurinová? A co pak teprve Sandra Nováková! Ačkoli je údajně šťastně zasnoubená, zřejmě neváhá poohlížet se po jiných.

Její snoubenec Vojtěch Moravec (33) ji sice zkraje letošního roku požádal o ruku, ale to ještě nic neznamená. Jsou spolu už sedm let, a tak se dá předpokládat, že ne vše je zalité sluncem.

Navíc se už dlouho v hereckých kuloárech mluví o tom, že Moravec svou partnerku sice požádal o ruku, ale do ženění se rozhodně nehrne. Chce se mu snad tímto způsobem pomstít?

Dvě ženy a jeden muž

Marko Igonda je ženatý s českou herečkou a někdejší hvězdou nekonečného seriálu Ulice Hanou Ševčíkovou (50). Vzali se v roce 2004 a všechny skandály se jim jako zázrakem vyhýbají. Až dodnes.

Igonda tráví v Česku čím dál více času a vypadá to, že nejen z pracovních důvodů. Nejspíš se do sebe s Laurinovou navzájem zakoukali. Ovšem jejich láska zatím neměla překročit platonickou hranici.

Igonda rozhodně nemá zájem o to, aby si zničil manželství. A Laurinová také nemá povahu na to, aby někomu zničila rodinu. Nebo snad ano? Lidé se mění, a tak není vyloučeno ani to, že by Laurinová pro získání lásky udělala všechno, co je v jejích silách.

Nepočítala ovšem s tím, že když se Nováková dozví o tom, na koho má políčeno, začne jí lézt do zelí. Protože i Sandra měla propadnout hercovu kouzlu a od té doby, co nastoupil do seriálu Modrý kód, mu má neustále nadbíhat.

Ubližuje tím však nejen partnerovi, ale také Laurinové a Igondově ženě. Nováková má zkrátka velmi vzpurnou povahu. Pořád s někým musí válčit. Ozývají se však i hlasy, které tvrdí, že Sabina rozhodně do Igondy zamilovaná není, jen se to o ní tvrdilo.

Chce rozvrátit manželství?

Nováková se toho hned chytla a rozhodla se jí vztah zničit. Už několikrát se mluvilo o tom, že Sandra svou kolegyni vůbec nemusí. Jen každému zatím uniká důvod, proč tomu tak je.

Před pár dny se ovšem jeden z členů natáčecího štábu nechal slyšet, že k sobě Laurinová s Igondou skutečně mají velmi blízko. Když se potkají na place, neustále si povídají a usmívají se na sebe.

Je možné, že by se z nich mohl stát nový showbyznysový pár? Bezpochyby by se k sobě hodili. Otázka ale je, zdali o jejich údajném románku ví hercova manželka.

Ta si rozhodně svého muže, idol žen snad všech věkových kategorií, jen tak vyfouknout nenechá a pravděpodobně o něj bude zuby nehty bojovat.

Být na místě Sabiny kdokoli jiný, už by diváci nešetřili urážkami ani kritikou, ale protože Laurinové všichni přejí štěstí, nejspíš by i nyní v této situaci všichni stáli při ní.

Odchází ze seriálu

A pak je tu ještě Nováková. Co má s těmi dvěma v úmyslu? Možná vůbec nic, před pár dny se totiž začalo mluvit o tom, že Sandra nakonec ze seriálu Modrý kód odchází.

A může za to údajně právě Laurinová a Igonda. Bylo snad na place takové dusno, že ji nakonec vyhodili? Dost možná je ale podruhé těhotná. Uvidíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden