Na Malostranském náměstí budou trhy

 

Ve čtvrtek 18. června proběhne od 10 do 17 hodin zahájení Malostranských trhů, jejichž dějištěm se stane dolní část Malostranského náměstí.

 

Kromě tradičního sortimentu farmářských trhů, jako je sezónní zelenina, ovoce, mléčné a masné výrobky, které budou na trzích prodávat samotní pěstitelé a chovatelé, nabídnou trhy také celou řadu produktů od malostranských prodejců a provozovatelů kaváren či restaurací. Nabídku tedy doplní také květiny, káva, pečivo, pivo, víno a další občerstvení. Návštěvníci se mohou těšit také na doprovodný program, který zajistí tvůrčí dílna pro děti či foto koutek. 

V dopoledních hodinách budou moci senioři z Malé Strany a Hradčan využít službu donášky nákupu domů. Stačí, když se do 11 hodin zastaví v sídle Spolku občanů a přátel Malé Strany a Hradčan, Malostranském náměstí 27, kde bude možné dohodnout se s pořadateli trhů, předat jim nákup a ohlásit adresu. 


Zhruba od 17 hodin na zahájení trhů naváže již tradiční malostranská benefiční událost Prostřený stůl, organizovaná Spolkem KampaNula https://www.facebook.com/kampanula/

Trhy se budou konat v pilotním provozu 18. a 25. června a následně v několika opakováních v průběhu letních prázdnin; o přesných termínech a složení prodejců informuje facebookový profil události https://www.facebook.com/MalostranskeTrhy/ 

 

 

Comments

comments

Vyhledat