Korunovaná SuperStar letošního ročníku na svá školní léta nevzpomíná s chutí. Aby ne, málem se nedostala až do zdárného konce. V rozhovoru pro pořad Throwback Thursday slovenské televize Markíza přiznala, že málem opakovala druhák. Že by z toho měla výčitky svědomí, se říct ale nedá.

„Dělala jsem reparát, protože mě nechtěli pustit dál. Tuším, že to bylo z druhého do třetího ročníku,“ vysvětlila moderátorovi. Piešová docházela na střední odbornou školu se zaměřením na biotechnologii a farmaceutiku.

VIDEO: SuperStar: Požár v hotelu!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Požár v hotelu! TV Nova

Celou dobu věděla, že žádné z odborných znalostí, které si musela nadrtit do hlavy, nikdy nevyužije. „Chodila jsem raději do práce. Vynaložila jsem v ní víc úsilí než ve škole. Věděla jsem, že studium mi nikdy nic do života nedá,“ pokračovala s dovětkem, že školní docházku prospala.

Přestože nepočítala, že se z ní stane biochemička, o kariéře úspěšné zpěvačky si mohla nechat zdát. Před soutěží Bára brigádničila v pizzerii a ve stánku s hrnky. Teď se díky výhře v SuperStar o budoucnost ani peníze bát nejspíš už nemusí.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
27 fotografií