Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Lucie Gelemová slaví 6. výročí s Felixem Slováčkem: Tímto si ho omotala kolem prstu

Lucie Gelemová slaví 6. výročí s Felixem Slováčkem: Tímto si ho omotala kolem prstu
Zdroj: Lucie Gelemová archiv
+ Dalších 12 fotografií
láska
Přítelkyně Felixe Slováčka (77) Lucie Gelemová (37) se na sociálních sítích pochlubila informací, že to s hudebníkem táhne už dlouhých šest let. Sympatická malířka byla ve svém vyjádření sice strohá, ale zato k němu přidala řadu snímků, ze kterých je evidentní, že jim to s Felixem perfektně klape a ona se o něj něžně stará.

Už dlouhých šest let má Lucie Gelemová hudebníka Felixe Slováčka (77) omotaného kolem prstu. Věkový rozdíl mezi nimi nehraje vůbec žádnou roli a Lucie se o sedmasedmdesátiletého Felixe stará s dojemnou pečlivostí.

O jejich vztahu se neustále vedou dohady a už několikrát se objevila informace, že se měli rozejít. Na fotkách k šestému výročí ale Felix a Lucie působí velmi zamilovaně a nevypadá to, že by se jejich vztah hroutil. Právě naopak.

Není divu, že se ostřílený hřebec Felix zamiloval právě do Lucie, patrně ho okouzlila svým mládím, krásou a životním elánem, kterým oplývá. Felix zanedlouho oslaví osmdesáté narozeniny, ale po Luciině boku jen mládne.

Z jejich lásky patrně není vůbec nadšená Felixova manželka Dagmar Patrasová, která si původně myslela, že vztah jejího muže a mladé malířky je pouze flirt, který brzy přejde. Lucie Gelemová bývá také často označována za zlatokopku, což ona odmítá s tím, že je v tom čistá láska. Tak asi je.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy