ŽvČ: Na dovolenou míříme do Itálie, tři roky svobody jsou nádherné, těší se Jiří Kajínek

Jiří Kajínek se svou partnerkou Magdou.
Jiří Kajínek se svou partnerkou Magdou.
Foto: Archiv Jiřího Kajínka
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 12. 6. 2020

Jsou to více než tři roky, kdy byl nejznámější vězeň v Česku Jiří Kajínek propuštěn na svobodu. Poté, co ho omilostnil prezident Miloš Zeman, není podle jeho slov den, který by promrhal. Má co dohánět. Ve vězeňském režimu strávil 23 let. Aktuálně je zamilovaný do své partnerky Magdy a plánuje dovolenou.

V roce 2017 opustil Jiří Kajínek věznici a zamířil za svou partnerkou Magdou Gubovou, se níž žije v paneláku na okraji Brna.

Jeho partnerka před časem onemocněla trpí nevyléčitelnou chronickou leukemií. I tak ale stále provozuje soukromou ordinaci. Ovšem to páru nebere vůbec na životní radosti.

Plánují dovolenou

I letos totiž oba vyrazí na dovolenou snů, kde zchladí svá tělo v příjemných teplotách moře. Kam vyrazí? Rozhodně do Itálie. "Koronaviru se nebojíme. My se s nikým stýkat nebudeme. A Itálie je krásná. Takže koncem června, začátkem července, uvidíme podle teploty moře, sedneme do auta a za pár hodin jsem v naší oblíbené destinaci," řekl pro Život v Česku Jiří Kajínek.

"Užívám si skutečně každý den a nic mi nechybí," dodal spokojeně muž, kterého proslavil kromě pobytu za mřížemi i jeho zelený nátělník.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.