Málokdo si na ni dnes vzpomene, vždyť Nikoleta Balogová ze scény zmizela stejně rychle, jako se na ní objevila. Šanci prorazit nevyužila, zpěvu se ale nevzdala – věnuje se mu jen na španělském ostrově Tenerife.

„Mám se tu velmi dobře. Když jsem před deseti lety přišla navštívit maminku, strašně se mi tu zalíbilo, takže jsem tu i zůstala,“ prozradila serveru topky.sk. Dodala, že tam měla větší možnost uplatnit se jako zpěvačka, na Slovensku to bylo mnohonásobně těžší. „Zpěvu se věnuju stále. Mám skupinu tanečníků a akrobatů, společně s nimi tvoříme scénky na různé tématiky. Já zpívám i tancuju,“ pokračovala Nikoleta.

Video: SuperStar: Dokonalá choreografie! 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Dokonalá choreografie! TV Nova

Z šedé myšky, jak na dospívající dívku diváci před deseti lety nahlíželi, se vyklubala nádherná žena s exotickou aurou kolem sebe. A změnou vizáže to neskončilo; Nikoleta je maminkou tříletého chlapečka. „Syn se jmenuje Jordan Ferrer Balog.“ A přestože s otcem už pár netvoří, láska k synovi je sdružuje a vychovávají ho společně.

Jak vypadala Nikoleta Balogová v éře první dvounárodní SuperStar a jak moc se změnila? Fotografie naleznete v galerii!

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
35 fotografií