Slovenská televizní stanice JOJ čelí obrovské kritice. Poté, co odvysílala závěrečné titulky relace Inkognito s Marošem Kramárem, kde známý herec laškoval s mladou maskérkou Martinou Glaserovou (34), rozdělili se diváci na dvě skupiny. Někteří to vnímali jako vtipnou tečku za zábavným pořadem, jiným se šťouchání prstem do pozadí vnadné stylistky zdálo dehonestující.

Herec, známý svou slabostí pro krásné ženy, se rozhořčeným lidem postavil na odpor. „Já jsem tím nikoho neurazil, nikoho jsem tím neponížil. Akorát nějaké frustrované ženy, co mají pocit, že musí bojovat za rovnoprávnost,“ prohlásil slovenský umělec pro Deník N.

„Proti obtěžování bojuji dlouhá léta. Biji se za to, aby měly ženy stejná práva, příležitosti a platy. Pro mě je člověk jako člověk, vůbec to nerozlišuji, jestli je to žena, nebo muž,“ pokračoval pro deník SME herec, ovšem znovu to vygradoval až do urážek: „Tyhle všelijaké úvahy a zhrzené ženy, které jsou nešťastné, že se jich nikdo nedotýká, mě absolutně nezajímají.“

JOJka si však za herce posypala hlavu popelem. „Na natáčení relace Inkognito vždy panovala dobrá nálada a po mnoha letech výroby tohoto formátu mezi tvůrci a štábem vznikly kamarádské vztahy. V Inkognitu se ženám opravdu neubližuje. Za sestřih po skončení relace se televize omlouvá,“ uvedla pro Mediahub.sk Katarína Gajdošíková, PR manažerka TV JOJ.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Jiří Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

A nejenom to! Podle magazínu Nový Čas se do celé věci zapojil generální ředitel televize Marcel Grega, jenž nevyloučil možnost, že stejně jako Kramár, tak i lidé zodpovědní za odvysílání těchto nechutných záběrů, budou za své diskriminační činy pykat. „Kramár se v Inkognitu hned tak brzy neobjeví. Televize nebude v blízké době vysílat díly, v nichž je on,“ prozradil prý zdroj z televize. Je tedy jisté, že herec dostal dočasnou stopku.

Zda však skončil v relaci úplně, o tom se teprve rozhodne. „Televize JOJ se celou situací od jejího vzniku zabývá, hlavní aktéři dostali zatím upozornění, čímž to samozřejmě nekončí. Problém je v řešení,“ dodala Gajdošíková.

Samotná maskérka však nevidí na chování Kramára nic špatného: „Na každém natáčení vládne kamarádská atmosféra, známe se léta a možná i proto si hadači občas dovolí udělat něco, co je ve skupině kamarádů považováno za kamarádský žert,“ hájila Martina známého herce, jenž aktuálně září v seriálu Slunečná v roli milionářského Dun Juana, a dodala, že tím rozhodně nechce znevažovat diskriminaci žen.

Jak záhy zjistil deník Plus Jeden Deň, Glaserová má za sebou hříšnou minulost - v minulosti si říkala také Martina Štrbová a nafotila dost žhavé fotečky pro pánský magazín, na které se můžete podívat do naší galerie. Pózuje na nich například (polo)nahá, v latexu, s bičíkem...

VIDEO: Deset ikonických titulek Playboye

Video
Video se připravuje ...

Deset ikonických titulek Playboye youtube/10B&W

Fotogalerie
76 fotografií