Co tam dělá? Tady byste českou hereckou hvězdu nečekali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co tam dělá? Tady byste českou hereckou hvězdu nečekali!

Herci z divadelní hry Intimní příběhy z ráje.
Herci z divadelní hry Intimní příběhy z ráje. (Herminapress.cz)

Koronavirus funguje trochu jako hra Škatulata hýbejte se!. Ti, které jsme byli zvyklí vídat na filmových plátnech a v divadlech, jsou najednou úplně jinde. Třeba ve stánku s rychlým občerstvením. Překvapivě se do něj přesunula i herečka, která si zahrála Jarušku v dnes už nesmrtelném snímku Báječná léta pod psa.

Jitka Ježková (41) byla zejména v devadesátých letech hojně obsazovaná, své herecké umění předvedla kromě řady snímků i ve vůbec prvním českém sitcomu Nováci. Jenže teď stojí namísto kamer před zákazníky, kterým právě kručí v žaludku. 

Těžkou hlavu si ovšem z dočasné změny profese herečka a dabérka podle webu Blesk.cz prý nedělá. Sama měla totiž nový job humornou formou oznámit na sociální síti. „Poslední cigáro před šichtou. Jdu se vydezinfikovat a od dvou se na vás těším. Mezi halami 17 a 13,“ napsala na facebook a připojila i označení místa, čímž prozradila, že její nové působiště není žádná divadelní scéna, nýbrž Pražská tržnice.

Finanční nouze ji ale prý do prodejny rychlého občerstvení nenahnala. Jen chce být užitečná. „Pomáháme kamarádovi - výbornému kuchaři. Já doufám, že tuhle dobu nějak překonám, a dělám něco i v rámci své profese. Mám ale hodně volného času, takže prodávat budu určitě zas,“ objasnila Ježková.

Prozrazené tajemství Jitky Ježkové: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.