Nemuseli jsme jednat příliš dlouho, říká Streich o nové smlouvě

13.06.2020, 13:48
Aktuality
Christian Streich je dlouholetým zaměstnancem Freiburgu a klubu zůstane věrný také v následujících měsících. Německý celek letos bojuje o evropské poháry a pětapadesátiletý kormidelník byl včera odměněn novou smlouvou, její délku vedení neoznámilo...

"Líbí se mi tady a doufám, že ve Freiburgu budu moci trénovat ještě několik dalších let," prohlásil Streich.

"Nemuseli jsme jednat příliš dlouho, společně zde pracujeme za speciální konstelace. Nebudu říkat, že ve Freiburgu je to lepší než kdykoli jinde, ale je to něco speciálního. Hráči chápou mé myšlenky, každý den je to vidět na tréninku a z toho mám radost," dodal.

Streich pro Freiburg začal pracovat už v roce 1995 jako trenér mládeže, o rok později se ujal týmu do devatenácti let a v červenci 2007 povýšil k áčku. Čtyři a půl roku byl asistentem, na přelomu roku 2011 a 2012 ho pak vedení jmenovalo hlavním kormidelníkem.

Letos měl Freiburg velmi dobrý začátek a dokonce se pohyboval na pozicích zaručujících Ligu mistrů. Aktuálně je osmý, manko na šestý Wolfsburg činí čtyři kola před koncem čtyři body.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
andrew96

V podstatě už kultovní osobnost nejen SCF, ale celé Bundesligy.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
stas87

Uz snad doklepe tych desat rokov v pozicii hlavneho kouca SCF. A zavrsi to na novom stadione.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligou majstrov! :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele