Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víme, kdy do toho Monika podruhé praští: Podrobnosti o utajované svatbě Štikové prozrazeny

Víme, kdy do toho Monika podruhé praští: Podrobnosti o utajované svatbě Štikové prozrazeny
Zdroj: archiv
+ Dalších 13 fotografií
veselkA
Monika Štiková (47) v současné době prožívá jedno z nejkrásnějších období ve svém životě. Do svého mladičkého hokejisty Petra Biniase (23) je zamilovaná až po uši a nedávno se na sociálních sítích pochlubila, že byla požádaná o ruku. Monika, známá především z reality show Štiky, se k podrobnostem svatby nevyjádřila. Redakci eXtra.cz se ale ozval zdroj z blízkého okolí budoucí nevěsty a prozradil detaily chystající se veselky.

Ještě nedávno byli všichni přesvědčeni o tom, že vztah Moniky Štikové (47) a jejího mladého zajíčka Petra Biniase je jenom krátkodobý flirt, který skončí rozchodem. Proto bylo pro všechny velkým překvapením, když před pár měsíci samotná Monika zveřejnila zasnoubení.

"Ano!!", napsala na na Insatgramu šťastná Monika. Naposledy se o svém soukromí rozhovořila pro eXtra.cz, kdy nevyloučila společného potomka. „Ano, je to aktuální a bude. I když před rokem to nebylo na pořadu dne. My se těšíme, co nám teď život úžasného a krásného připraví,“ přiznala eXtra.cz Štiková.

O svatbě mlčí!

Monika Štiková je sice na svých sociálních sítích velmi sdílná, ale od chvíle, kdy ji partner požádal o ruku, o veselce ani nemukla. Pro eXtra.cz ale promluvil zdroj z blízkého okolí Moniky, který prozradil detaily kolem připravované svatby.

"Monika Štiková bude krásná nevěsta. Svatba se bude konat v červenci v Praze. Už se všichni moc těšíme," prozradil redakci muž z okolí nevěsty. Monika se bude vdávat už podruhé. Snad je to tedy konečně ten pravý a ani věkový rozdíl je nerozdělí. Její první muž Michal Štika už je též šťastně zadán jinde.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy