Nová kolekce kožených doplňků Montblanc: Pohodlná a praktická elegance

Nová kolekce kožených doplňků Montblanc: Pohodlná a praktická elegance

14. června 2020, Meisterstück Soft Grain Leather, kolekce Montblanc, módní doplňky

Sponzorované odkazy

Značka Montblanc se vrací ke své nadčasové kožené kolekci a přichází s novým typem kůže. Kolekce vyniká nejen jemností na dotek, ale také kompaktním designem v různých velikostech určených jak pro muže, tak pro ženy. Pracovní život nemusí být vždy synonymem konzervativní formálnosti a monotónní funkčnosti. Se svojí novou kolekcí kožených doplňků Meisterstück Soft Grain Leather značka Montblanc přepisuje pravidla pro business zavazadla a doplňky.

Ty jsou určeny pro smělé podnikatele, úspěšné lídry i nebojácné městské badatele, kteří hledají kožené společníky odrážející jejich přístup k práci i životu: uvolněný, cílevědomý, plný pohodlí, a hlavně stylový za každých okolností.

Kolekce Meisterstück Soft Grain Leather

Kolekce je se svým signaturním designem výrazem ležérní elegance a nadčasového moderního stylu. Celkem 37 různých kožených doplňků v kolekci je k dispozici v přepracovaných tvarech a velikostech, zahrnující mimo jiné elegantní složku na dokumenty a elektronická zařízení či tenký batoh pro městské toulky se sofistikovaným vzhledem.

Od byznys tašek, přes malé doplňky pro každodenní nošení, až po cestovní kusy; kolekce Meisterstück Soft Grain Leather nabízí nový, na dotek jemnější typ kůže s matným povrchem, který podtrhuje její eleganci. Kompaktnější tvary doplňků umožňují snadnější manipulaci bez ohrožení funkčnosti, zatímco originální detaily jako je prošívání a hladce střižené okraje kůže dodávají kolekci nádech moderního klasicismu. Díky všestrannosti designu, tvarů a velikostí jsou doplňky perfektními společníky pro muže a ženy.

„Kolekce odráží proměnlivost dnešního pracovního životního stylu, kde hranice mezi prací a volným časem často nejsou jasně definovány. Lidé si nastavují svoje tempo, pracují dle vlastních představ a chtějí, aby jejich kožené doplňky reflektovaly jejich způsob života,“ vysvětluje Nicolas Baretzki, CEO Montblanc a dodává: „Vytvořili jsme kolekci, která tuto flexibilitu umožňuje: moderní a funkční, s elegantním uvolněným stylem, jednoduchou, ale zároveň svým vzhledem charakteristickou a s jemnými detaily, které nechávají každý kus vyniknout."

Různorodá a variabilní kolekce

Nová kolekce obsahuje ve stylové černé kůži různé velikosti a tvary, které vyhovují potřebám každého pracovního stylu, stejně jako doplňky navržené pro městský život či linii menších doplňků k dotažení celkového vzhledu.

Co vše je k mání?

  • Byznys tašky a aktovky pro inteligentní organizaci kancelářských a pracovních věcí zahrnují střední a ultratenké konferenční složky na dokumenty, kufříky, portfolia, či složky na poznámkové bloky.
  • Tašky pro městský život s charakteristickou přední kapsou se zapínáním na zip zahrnují střední a tenké batohy, tote tašky, malé batohy přes rameno, messengery, reportéry či obálková psaníčka různých formátů.
  • Cestovní tašky pro stylové cestovatelské zážitky i procházky po městě ve středním a malém provedení duffle bag.
  • Peněženky a kapesní doplňky pro dokonalý vzhled obsahují různé druhy doplňků jako jsou peněženky na 6 nebo 8 karet, peněženky se sponou na bankovky nebo s kapsou na mince, peněženka na zip pro 12 karet, velké i cestovní peněženky, obaly na karty, vizitkovníky, obaly na pas, pouzdra na klíče, klíčenky nebo pouzdra na pera.

Pospíchat městem na schůzky, proplétat se rušnými letištními terminály, účastnit se pracovních jednání nebo užít si víkend v cizím městě; kolekce Meisterstück Soft Grain Leather nabízí velké množství formátů a funkcí pro každý druh pracovního života a stylu. V prodeji je kolekce v butiku Montblanc, Pařížská 98/17, Praha 1 a na e-shopu Montbanc.com.

Zdroj foto: Montblanc

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, doplňky, kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky, módní značky a návrháři a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu