Maroš Kramár: SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ A STOPKA V TELEVIZI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Maroš Kramár: SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ A STOPKA V TELEVIZI!

Maroš Kramár
Maroš Kramár (Foto: Jakub Poláček, David Kundrát, Martin Pekárek, Mária Rušinová, Martin Hurda, ara)

Aféra kolem Maroše Kramára (61), jenž ve »vtipných scénách« po skončení pořadu Inkognito opakovaně šimral maskérku po zadečku, bude mít pro herce, známého u nás nejen z pořadu Zázraky přírody, ale i seriálu Slunečná, zřejmě dosti nemilou dohru. Na nějakou dobu dostane v televizi stopku. A maskérka samotná? Z té se vyklubalo pořádné číslo...

Slovenská televizní stanice JOJ čelí obrovské kritice. Poté, co odvysílala závěrečné titulky relace Inkognito s Marošem Kramárem, kde herec laškoval s mladou maskérkou Martinou Glaserovou (34), rozdělili se diváci na dvě skupiny. Někteří to vnímali jako vtipnou tečku za zábavným pořadem, jiným se šťouchání prstem do pozadí vnadné stylistky zdálo dehonestující.

Pomsta zhrzených žen?
Slovenský donchuán se rozhořčeným lidem postavil na odpor. „Já jsem tím nikoho neurazil, nikoho jsem tím neponížil. Akorát nějaké frustrované ženy, co mají pocit, že musí bojovat za rovnoprávnost,“ prohlásil Maroš pro Deník N. „Proti obtěžování bojuji dlouhá léta. Biji se za to, aby měly ženy stejná práva, příležitosti a platy. Pro mě je člověk jako člověk, vůbec to nerozlišuji, jestli je to žena, nebo muž,“ pokračoval pro deník SME Kramár. Ovšem znovu to vygradoval až do urážek: „Tyhle všelijaké úvahy a zhrzené ženy, které jsou nešťastné, že se jich nikdo nedotýká, mě absolutně nezajímají!“

Video se připravuje ...

Televize se omlouvá
JOJka si však kvůli chlípnému herci posypala hlavu popelem. „Na natáčení relace Inkognito vždy panovala dobrá nálada a po mnoha letech výroby tohoto formátu mezi tvůrci a štábem vznikly kamarádské vztahy. V Inkognitu se ženám opravdu neubližuje. Za sestřih po skončení relace se televize omlouvá,“ uvedla pro Mediahub.sk Katarína Gajdošíková, PR manažerka TV JOJ. A nejenom to! Podle magazínu Nový Čas se do celé věci zapojil generální ředitel televize Marcel Grega, jenž nevyloučil možnost, že stejně jako Maroš i lidé zodpovědní za odvysílání těchto záběrů budou za své diskriminační činy pykat. „Kramár se v Inkognitu hned tak brzy neobjeví. Televize nebude v blízké době vysílat díly, v nichž je on,“ prozradil prý zdroj z televize. Je tedy jisté, že herec dostal dočasnou stopku!

V Česku může dál
Zda však skončil v relaci úplně, o tom se teprve rozhodne. „Televize JOJ se celou situací od jejího vzniku zabývá, hlavní aktéři dostali zatím upozornění, čímž to samozřejmě nekončí. Problém je v řešení,“ dodala Gajdošíková. Pokud bude mít Kramár na Slovensku opravdu zákaz, v Česku má nadále dveře otevřené. V Zázracích přírody i ve Slunečné s ním dále počítají.

Hříšná maskérka
Sama maskérka nevidí na chování Kramára nic špatného: „Na každém natáčení vládne kamarádská atmosféra, známe se léta, a možná i proto si hadači občas dovolí udělat něco, co je ve skupině kamarádů považováno za kamarádský žert,“ hájí ho Martina Glaserová. Jak záhy zjistil deník Plus Jeden Deň, má za sebou hříšnou minulost – říkala si také Martina Štrbová a nafotila dost žhavé fotečky pro pánský magazín.

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
17. 6. 2020 • 10:37

starypes
hm, já jsem hloupá a vy mě upřímně litujete, zatímco lavírujete ve výrazech : rasismus x xenofobie x nacionalismus.
Co se týče mě, ani v jednom jste se netrefil.Nemám pouze ráda samolibé blbce a nemám ráda, když mi někdo cpe poupravený dějepis mé země.Bude to tím, že jsem chytrá, víte:?!

-bello-
16. 6. 2020 • 00:51

Chtěla jsem Zázraky přírody sledovat.Upřímně jsem to chtěla a 2x jsem si sedla u TV.Nešlo to.Je mi fyzicky zle, na zvracení, když toho slovenského slizouna , blba k pohledání vidím, slyším.
Pořad jsem díky němu , jen díky němu už nikdy neotevřela.Nevím, který český idi.ot ho v tom drží a preferuje.Tak dobrý ten Maroš není, ale holt asi musíme být česko-slovenští. A z toho je mi taky zle

blesik
15. 6. 2020 • 19:57

Koukám, jak už i u nás mají lidé vymyté mozky. Americké šílenství už dorazilo i do české kotliny. Proboha, nekriminalizujte obyčejnou spontánní legraci, nedělejte ze všeho drama, nenechávejte se sešněrovávat rigidními předpisy. Buďte lidi a ne naprogramované mašiny!

mikima2
15. 6. 2020 • 11:39

Už delší dobu sleduji, že tenhle obstarožní " krasavec " je maximálně namachrovanej a myslí si, že si před ním sedné každá žena na zadek. Měl by si uvědomit, že kdyby se neukazoval v televizi a ve filmech, tak po něm ani pes neštěkne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.