Rozdíly jsou vidět jasně. Například mezi snímky, kdy Roddy zastihne fotograf na letišti s kufrem, a fotkou, kterou si tato oživlá plastika pořídila sama jako selfie a vystavila na instagramu. Tam je to už do očí bijící. 

Kolika filtry a upravovacími programy fotka prošla, nejde ani spočítat. Výrazně hubenější obličej, vyhlazená pleť a krk, odmazaný podbradek, přifouklé rty, Roddy se prostě svým příznivcům chce ukázat v nejlepším světle.

VIDEO: Plastikový „Ken“ Rodrigo Alves: Mám na těle 160 zákroků!

Video
Video se připravuje ...

Plastikový „Ken“ Rodrigo Alves: Mám na těle 160 zákroků! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Pražská kauza

Ještě jako muž přitom Rodrigo Alves v roce 2018 navštívil kvůli další proceduře Prahu, se službou ale nebyl spokojen. Dokonce si stěžoval, že ho v Česku zohyzdili. „Jelikož podstoupil více jak 160 zákroků a jeho pleť byla naprosto zdevastována, byla mu doporučena kůra, která obsahovala vitaminové injekce, mezoterapii a výplně na bázi kyseliny hyaluronové. Byl ošetřen MUDr. Blankou Vraspírovou, která udělala maximum, aby Rodrigovi pomohla eliminovat jizvy a vzhled unavené pleti. Alves odcházel z kliniky, poučen, že má dodržovat klidový režim a nosit kompresivní masku a nepít alkohol,“ řekl Blesk.cz Mgr. Robert Paulat, ředitel kliniky plastické chirurgie, na níž se tehdy Alves podrobil zákroku.

Podle Paulata ale Brazilec místo odpočinku vyrazil do pražských ulic a rozhodně u vody nezůstal. „Novináři a paparazzi z ČR Alvese sledovali o víkendu a zjistili, že si užíval noční život, alkohol tekl proudem a tím pádem nedodržel klidový režim, je možné, že modřinku si pod okem udělal během bujarého večera,“ dodal manažer. 

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
157 fotografií