V pondělí dorazí na Klimešku Ronen Ginzburg s basketbalovým výběrem U24!

Opravdu výjimečná návštěva čeká naši sportovní halu v pondělí navečer. V rámci týdenního kempu dorazí na jeden trénink na Klimešku mimořádná basketbalová společnost. Hlavní trenér reprezentačního áčka Neno Ginzburg, dvojnásobný Trenér roku v kolektivních sportech z posledních dvou let, který dovedl loni české baskeťáky k senzačnímu 6. místu na MS, doveze do kutnohorské haly reprezentační výběr kategorie U24. Tito elitní mladí basketbalisté působí v nejvyšší české soutěži nebo na amerických univerzitách a jsou žhavými kandidáty na hráče A-týmu. Naše koše tak vyzkouší třeba aktuální mistr Česka ve hře jeden na jednoho Ondra Sehnal z USK Praha, bratr bývalého reprezentačního kapitána Radek Pumprla z NH Ostrava nebo syn legendy českého basketbalu, vítěze Euroligy a amerického šampionátu univerzit v dresu UCLA, prvního Čecha v NBA (Jirky Zídka), Jan Zídek hájící barvy kalifornské univerzity Pepperdine.

Celý červen na Klimešce je ve znamení basketbalových soustředění. Na začátku června dorazili již poněkolikáté basketbalisté-vozíčkáři,
druhou polovinu června hostíme na Klimešce ČBF Summer Academy. V rámci dvou třídenních kempů dorazí do kutnohorské haly ty nejlepší basketbalistky ročníků 2003-2005.

Michal Vavák

Zavřít menu