Hlavní obsah
Článek

Tenistka Dominika Cibulková je maminkou. Slovenská kráska, která ve světovém žebříčku vystoupala až na čtvrté místo, porodila syna Jakuba. Snímkem z porodnice s manželem Michalem Navarou a miminkem se pochlubila na sociální síti.

"Náš svět už nikdy nebude stejný. V neděli 14. června jsme přivítali našeho vzácného syna Jakuba Navaru," napsala šťastná maminka. Dominika nerodila doma na Slovensku, pro porod si vybrala vyhlášenou soukromou kliniku v rakouské Vídni.

Pod fotkou z porodnice se v mžiku strhla lavina komentářů, ke zdravému chlapečkovi gratulují tenistce i známé tváře. „Těšíme se s vámi,“ píše Dara Rolins (51). „Moc gratulujeme,“ přidává se Dominičina česká kolegyně, tenistka Barbora Strýcová. „Domi a Miško, mám velkou radost! Jakubkovi posílám pusu plnou zdraví a lásky,“ vzkázala moderátorka Michaela Ochotská (39). Ke gratulantům se přidala i čerstvá maminka Monika Bagárová (29) nebo Monika Marešová (43).

Jedna z nejkrásnějších tenistek, která je velkou milovnicí módy, před dvěma týdny uspořádala těhotenský večírek, kde prozradila pohlaví miminka a také to, jak se jejich syn bude jmenovat. Během těhotenství nafotila řadu snímků, které ji požehnaný stav budou připomínat. A pár jich bylo pěkně odhalených a sexy.

Reklama

Další články

Načítám