Hlavní obsah

Sokolov - Vítkovice 4:0Sokolov si ve druhé lize zastřílel proti posledním Vítkovicím

Praha

Fotbalisté Sokolova porazili v 23. kole druhé ligy Vítkovice vysoko 4:0. Západočeši vyhráli podruhé za sebou a na čtrnáctý Varnsdorf ztrácejí už jen čtyři body, vedení klubu nicméně po ztrátě sponzora počítá pro příští ročník jen s přihláškou do ČFL. Ostravský celek zůstal po sedmé porážce v řadě poslední.

Článek

Sokolov rozhodl zápas už v první půli, kdy nejprve Marek Krátký poslal do sítě odražený míč a po půlhodině hry přihrál na druhý gól Marku Červenkovi. Po změně stran se trefil ještě střídající Ju Kang-hjon a poslední branku si hosté dali v závěru sami.

Líšeň vyhrála v Prostějově 1:0 a ukončila šestizápasové čekání na tři body. Brněnský celek přeskočil soupeře v tabulce díky centru Jaroslava Málka na Jana Silného, který se v 18. minutě postaral o jediný gól zápasu.

Líšni patří deváté místo a ztrácí dva body na osmou Chrudim, která neudržela vedení ve Vlašimi. Domácí díky gólům Milana Kadlece a Oskara Fotra otočili stav na 2:1 a zvítězili potřetí za sebou.

23. kolo druhé fotbalové ligy:
Vlašim - Chrudim 2:1 (0:0)
Branky: 51. Kadlec, 79. Fotr - 49. Ujec. Rozhodčí: Černý - Batík, Dohnálek. ŽK: Krčál (Chrudim). Diváci: omezený počet (limit 500 osob na stadionu).
Prostějov - Líšeň 0:1 (0:1)
Branka: 18. Silný. Rozhodčí: Klíma - Mojžíš, Vodrážka. ŽK: Halouska, Málek, Ševčík, Rolinek, Minařík (všichni Líšeň). Diváci: omezený počet (limit 500 osob na stadionu).
Sokolov - Vítkovice 4:0 (2:0)
Branky: 7. Krátký, 31. Červenka, 76. Ju Kang-hjon, 90. vlastní Dziuba. Rozhodčí: Královec - Nádvorník, Mokrusch. ŽK: Skopec, Tkadlec - Cverna. Diváci: omezený počet (limit 500 osob na stadionu).
Sobotní zápasy

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články