Sociální sítě
Nahoru

Bar, který si rád hraje

Kdo se bojí, nesmí do baru. A vůbec to nevadí, protože bar může přijít za ním. Respektive vám pošle své autorské koktejly. Nedávná krize mění zaběhnuté zvyklosti a také slavný BeBop bar v Alcronu je díky ní akčnější.

Ale popořadě. Za prvé by byla velká škoda, nenavštívit BeBop bar osobně, neboť zde proběhla kompletní rekonstrukce, po níž se krásný art decový prostor nadechl k novému životu. Od lobby hotelu je nyní BeBop bar oddělen zčásti prosklenou zdí, což zaručuje hostům větší soukromí, klid a pohodu.

Co zůstává stejné, je kreativní kolekce skvělých drinků, připravených pod taktovkou šéfbarmana Milana Drahoše, jehož aranžmá za pomoci mnoha nejrůznějších rekvizit jsou pověstná.

Kdo by nepodlehl šarmu drinku „Buď připraven/ Be Prepared!“ aneb „Buďte připraveni na cokoliv s naší speciální zubní pastou“, který je postaven na kombinaci ginu, maliny, ibišku, liči a citrónu či kdo by se nechtěl stát rockovou hvězdou, což nabízí drink „Be a Rockstar“ v němž se snoubí chuť bourbonu s třešňovou marmeládou a javorovým sirupem. Nebo chcete být raději alchymistou „Be an Alchemist“ a ponořit se do hlubin lidského bytí vyzbrojeni rumem s pomerančovým a čokoládovým bitterem?

Takže ještě jednou. Nebojte se do baru, budete tu v dobrých rukou, a ještě za sklem. Ale pokud se opravdu bojíte, dostanete lahvičku s drinkem na ledu s sebou. V nabídce jsou též party packy ve verzi 4, 10 nebo 20 lahviček, doplněné o vakuovaný led a slané oříšky.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.