Česká verze English version
Cykloserver.cz

Aktuality

Frýdlantský duatlon netradičně v neděli 6.9.2020

15.6.2020 09:28

Letos chystáme již čtvrtý ročník úspěšného závodu Frýdlantský duatlon, který se bude konat netradičně v neděli 6.9.2020 ve Frýdlantu nad Ostravicí. Závod kombinuje dva v České republice masově rozšířené sporty – horské kolo a běh.

Bookmark and Share

 

Frýdlantský duatlon je určen jak profesionálním sportovcům, tak i amatérským nadšencům.  Záměrem této akce je tedy zpřístupnění závodu širší veřejnosti a nalákání více lidí k aktivnímu sportování.

Rezervujte si proto neděli 6.9.2020 a nenechte si ujít jedinečnou atmosféru ať už v roli závodníka nebo diváka. Trasa závodu s nádhernou kulisou Beskyd bude složena z úseků 4,5 km běh - 19 km MTB - 2,5 km běh a budou ji moci absolvovat jednotlivci ale také dvojice.

Zázemí závodu bude situováno na plochu fotbalového hřiště ve Frýdlantu nad Ostravicí. Návštěvníci si budou moci zpříjemnit den dalšími aktivitami v rámci bohatého doprovodného programu. V rámci letošního ročníku tohoto závodu, budou opět probíhat zábavné aktivity spojené se Dnem dětí, i když v netradičním termínu.

 

Hlavní závod doplní také rodinný běh na 1 km nebo 2,5 km a zájemci nepřijdou ani o tradiční závod 4-členných týmů ve výnosu bečky piva na vrchol Lysé hory – Beskydský šerpa o celkové délce 9,5 km a převýšení přes 900 metrů.

Lenka Ptáková

Diskusní fórum pro: "Frýdlantský duatlon netradičně v neděli 6.9.2020"

Názor Autor Datum a čas
V diskuzi zatím není vložen žádný příspěvek.

Fotogalerie

Žádné fotogalerie

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |