Puma představuje novou Pride kolekci. Navrhla ji Cara Delevingne

Publikace: 15.06.2020

Červen je každoročně měsícem, který slouží pro podporu LGBTQIA komunity. Typický pochod zvaný také jako Pride se totiž většinou koná právě v červnu a symbolizuje pomyslnou demonstraci za práva neheterosexuálních menšin. Co si k této příležitosti připravila značka Puma?

13 kousků, které hrají všemi barvami

Za vznikem nové kolekce Puma with Love stojí anglická modelka, herečka a zpěvačka Cara Delevingne. Ta navrhla celkem 13 různých kousků, pro které jsou typické charakteristické duhové barvy. V kolekci najdete volnočasové oblečení, obuv i nejrůznější doplňky

Jednotlivé kousky jsou vhodné pro obě pohlaví. I když hrají všemi barvami, nemusíte je nosit pouze v červnu. Jsou totiž univerzální a své uplatnění najdou i v jiných měsících v roce. 

Jak tvrdí sama autorka celé kolekce Cara Delevingne, kousky jsou mimořádně pohodlné. Hodí se jako oblečení na doma, ale i na procházky po městě. 

Cara Delevigne

Oblečení vám zvedne náladu

Cara Delevingne v této kolekci pracovala i s problematikou koronaviru a nařízené karantény. V jednotlivých kouscích proto chtěla promítnout určitou pozitivitu, která z této módy čiší. 

Většina z nás v uplynulých měsících prožila určité psychické napětí. Potýkali jsme se s odloučením od rodiny a našich nejbližších, a proto si kolekce klade za cíl vykouzlit každému úsměv na tváři. A vzhledem k veselým barvám se jí to poměrně dobře daří. 

Už víte, jakým kouskem z kolekce Puma with Love si letos uděláte radost? 

Autor článku