InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Grafický kurz - suchá jehla

    sobota 25.5 10:00 - Výtvarný ateliér Objev, Rudolfovská 1, 37000 České Budějovice

  • LÉtání víTA Salsa + Bachata party

    sobota 25.5 18:00 - Beach Park České Budějovice, u sportovní haly

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Manažer florbalového Došwihu Jaromír Hrůza: Postup mužů je logickým vyústěním naší práce

MILEVSKO – Už druhým rokem se florbalový klub FBC Došwich Milevsko vešel do kritérií manažerského projektu, který poskytuje asociace Český florbal. Jaromír Hrůza tak může pro Došwich vykonávat práci manažera a každým dnem posouvat místní florbalový klub dál. V nadcházejícím rozhovoru prozrazuje, jak momentálně probíhá příprava na novou sezonu, jestli je pro klub důležitým milníkem historický postup mužů do celostátní soutěže, nebo jakou budoucnost mají v místním oddíle dívčí kategorie. Odpovědi na tyto a mnohé další otázky přineseme už v nadcházejícím vydání Milevských novin, které bude na stáncích od středy 17. června.


Letní příprava na novou sezonu už je v plném proudu. Jaké kategorie a týmy jste do ní přihlásili?
Máte pravdu, klub se po nevynucené „přestávce" po sportovní a tréninkové stránce rozběhl už 18. května. Nyní u většiny kategorií probíhá zmíněná příprava na nadcházející sezonu, ale také nás čekají ještě rozlučky se sezonou uplynulou. Do nadcházejícího ročníku jsme letos přihlásili opět plnou strukturu chlapeckých soutěží a jednu dívčí kategorii. Přesně od září bude v krajských a celostátních soutěžích bojovat dvanáct našich týmů. Z čehož elitní kategorie dorostenců, juniorů a mužů nastoupí v celostátních soutěžích a klub tím pomalu plní předem dané cíle – primárně u dětských kategorií do úrovně starších žáků hrajeme soutěže na regionální úrovni a ve starších kategoriích od dorostu dále už chceme hrát hlavně díky rozvoji hráčů a sbírání zkušeností nejvyšší možné celostátní soutěže, které mají diametrálně jinou úroveň.

Muži si zahrají celostátní soutěž vůbec poprvé v historii. Je to pro vás důležitý a možná i trochu nečekaný milník, nebo spíše logické vyústění práce?
Začnu druhou částí otázky. Logickým vyústěním naší práce to podle mého názoru určitě je, protože...

Celý rozhovor už ve středu!

Diskuse k článku - 6 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Zavřel 

    Reagovat

     

    Milevský florbal je už mrtvý,nikdy nebude co býval

    Vloženo 17.6.2020 17:47:28

  • Sportovec 

    Reagovat

     

    Logické vyústění možná, ale nesportovní a nezaslouzeny postup už druhý rok po sobě. Loni z posledního místa a letos tohle. Celý Milevský florbal je fraška. Dívčí florbal?? Kde by se tu vzal když se o něj nikdo nesnaží, škoda pro ty holky co jsou teď.

    Vloženo 15.6.2020 19:39:07

    • Fantomas 

      Reagovat

       

      Nevíš o čem píšeš sportovče, máš asi nějaký virus, něco zobni, všude běží reklama na různé preparáty, uleví se Ti :-))

      Vloženo 17.6.2020 13:35:39

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Virus máš ty Fantomasi, mužské áčko opravdu nikdy nevyhrálo ani jednu soutěž. Každý postup byl pouze díky tomu že mužstva nad nima neměli o postup zájem.

        Vloženo 25.6.2020 11:52:59

        • Sportovec 

          Reagovat

           

          Přesně a o tom že pan Dolejš zalobuje na některých místech. Je to fraška, není to vybojované tak jak by mělo.

          Vloženo 25.6.2020 21:36:57

          • Fantomas 

            Reagovat

             

            Mužské áčko ani nikam nikdy nespadlo, pokud se nemýlím :-) Njn. hoši vidím že karanténa zanechala následky a sluníčko je znásobilo, trénujte v létě poctivě na další sezónu a držte se ve stínu ať nemusíte za rok v tuto dobu takto slintat, no a pane Zavřel, Vy jste diskuzi opravdu zavřel, někdy se zajděte na florbal do haly podívat. Sportu zdar, vaší závisti, výplkům a myšlenkovým pochodům zmar :-) :-) :-)

            Vloženo 1.7.2020 15:09:26

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace