Na konci relace pořadu Inkognito televize JOJ se objevily „veselé záběry“, které ukazují Maroše Kramára trochu v podivném světle. Na nich totiž o natáčecí pauze pořadu, jehož je moderátorem, několikrát pošimral po zadečku mladou pohlednou maskérku Martinu. A oheň byl na střeše! Kramár i televize teď ze strany pohoršených diváků čelí nemilosrdné kritice i nařčení ze sexuálního harašení.

Televize JOJ se za vzniklou situaci omluvila a moderátor prý ponese následky takové, že bude na nějaký čas stažen z obrazovek. Sám Kramár se k celé situaci vyjádřil následovně: „Proti obtěžování bojuji dlouhá léta. Biji se za to, aby měly ženy stejná práva, příležitosti a platy. Pro mě je člověk jako člověk, vůbec to nerozlišuji, jestli je to žena, nebo muž,“ pokračoval pro deník SME herec, ovšem přešel pak do nemístných urážek: „Tyhle všelijaké úvahy a zhrzené ženy, které jsou nešťastné, že se jich nikdo nedotýká, mě absolutně nezajímají.“

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

A co si o tom všem myslí jeho exmanželka Nataša, se kterou se před krátkým časem nechal rozvést? Slovenský deník Nový Čas ji kontaktoval, nicméně je znát, že na rozdíl od Kramára raději vážila vyřčená slova. „Opravdu se s tím musí vypořádat každý účastník, který je do toho zapojený. Já nevím, co bych k tomu víc dodala. Nemám na to nijaký názor, takže se k tomu nechci vyjadřovat. Ani jsem to nesledovala, popravdě jen úplně okrajově, že se něco píše horem dolem. Ale vůbec nevím,“ tvrdí diplomaticky právnička, která má s Marošem Kramárem tři dcery, a tak nejspíš není ani v jejím zájmu veřejně pranýřovat otce svých dětí. Stačí, co herec nyní musí snášet ze všech možných dalších stran.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
40 fotografií