Porovnání Gran Turismo 7 a Gran Turismo Sport

Porovnání Gran Turismo 7 a Gran Turismo Sport
02:24, 16.06.2020

Je to sotva pár dnů, co nám Sony naservírovala nový díl Gran Turisma 7 od borců ze studia Polyphony Digital. Pravdou je, jak dozajista víte, že hra ještě nevyšla a je připravována exkluzivně pro nové mašiny PlayStation 5. Osobně se na tento díl už moc těším, nejen kvůli robustní kariéře, ale i na to, jak hra bude vypadat díky engine podporující novou technologii Ray Tracing.



Nemohu se pozastavit nad robustní kariérou, která vždy patřila k této závodní sérii. Nicméně tak trochu vybočoval ročník určený pro PlayStation 4 s podtitulem Sport. Ten kariéru měl, ale ta vás měla za cíl naučit spíše ovládat jednotlivé automobily, tak abyste byli schopní se prosadit v on-line zápolení. To bylo vymazleno do nejmenších detailů a moc bych si přál, aby i tato obdoba byla zachována nebo vylepšena v novém díle.



Nicméně pokud bychom se zaměřili na grafickou stránku věci, tak přinášíme video, jenž se věnuje právě tomuto elementu hry. Co myslíte, bude to grafická revoluce nebo jen další menší krůček ke grafickému realismu?

DALŠÍ

CGwillWin