Hlavní obsah
Článek

Beachvolejbalistka Markéta Nausch Sluková svěřila, že by se ráda stala matkou. Dítě dle svých slov plánovala po olympiádě v Tokiu, která se měla konat letos od konce července. Kvůli pandemii koronaviru letos bohužel neproběhne, což tak trochu zamíchalo s kartami...

„Plánovala jsem olympiádu v Tokiu a pak miminko. Smířila jsem se s tím, že se to všechno o rok odkládá,“ řekla sportovkyně v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Na natáčení do Malostranské besedy dorazila i se svou kolegyní Bárou Hermannovou, s níž vytvořila tým po rozpadu slavného dua Kiki & Maki, tedy po rozchodu s Kristýnou Kolocovou.

Jak Sluková uvedla, nedivila by se Báře, kdyby po mediálně propírané kauze neměla chuť s ní hrát a spolupracovat. Ta ale na nabídku kývla: „O Báře jsem věděla, jak hraje, co hraje, jaký má potenciál. Byla jedinou adeptkou. A řekla jo.“

„Když k vám přijde nejlepší česká hráčka a zeptá se vás, jestli s ní chcete hrát, je to velká výzva a nedá se říct ne,“ doplnila spoluhráčku a kamarádku Hermannová.

Sportovních úspěchů duo dosahuje pod vedením manžela Markéty Simona Nausche. Vztah jim prý do hry nezasahuje, profesní a soukromé záležitosti musejí zůstat oddělené. „Jsme normální pár jako ostatní manželství a partnerství,“ říká Sluková. „Oni spolu byli nejprve partneři, potom až trenér se svěřenkyní. Mají to hezky zajeté, jsou na sebe zvyklí, ale na tréninku to nevypadá, že jsou páreček,“ dodala Hermannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám