10 ikonických modelů Adriany Limy na přehlídkách Victoria’s Secret

Brazilská topmodelka a andílek značky Victoria’s Secret Adriana Lima slaví své devětatřicáté narozeniny. Se slavnou značkou spodního prádla je spojená od začátku své kariéry, kdy ve věku osmnácti let šla svou první přehlídku s andělskými křídly. Po podepsání smlouvy se stala ambasadorkou značky na dlouhých osmnáct let. I přesto, že se v roce 2018 rozhodla odejít do modelkovského důchodu, její přehlídkové looky (včetně legendární podprsenky Fantasyv hodnotě 2 milionů dolarů) jsou legendární a navždy se zapsaly do historie módního světa. Nejlepší ozvěny z přehlídek, momentky ze zákulisí a na světě sociálních sítí z minulých ročníků si můžete přečíst 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Dnes se Adrina věnuje své rodině, ale svět modelingu rozhodně nepověsila na hřebích. Spolupracuje se šperkařskou značkou Chopard, navrhla svou linii oblečení pro sportovní brand Puma a navíc je hrdou maminkou dcer Sienny a Valentiny. 

Jake look je váš favorit? Podívejte se do naší galerie:
cara
ELLE

ELLE PŘÍMO VE VAŠÍ SCHRÁNCE S POŠTOVNÝM ZDARMA

Nechcete přijít o nové číslo? Nechte si ho poslat domů. Výtisk vám doručíme až ke dveřím po celé České republice za stejnou cenu jako v obchodě, aniž byste museli platit poštovné. (Akce platí pouze pro ČR.)