Limitovaná edice Honor MagicWatch 2, kterou si nekoupíte. Jak se vám líbí?

9
Limitovaná edice Honor MagicWatch 2, kterou si nekoupíte. Jak se vám líbí?
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Do redakce nám dorazila limitovaná edice Honor MagicWatch 2 od Barbory Sedláčkové
  • Hodinky s koženým páskem nesou pojmenování „Vesmír času“
  • Pásek dotváří i stylová tapeta

Do redakce nám dorazila limitovaná edice hodinek Honor MagicWatch 46mm. Edice vznikla na základě soutěže nadějných designérů, do užšího výběru se nakonec dostaly tři české designérky, mezi kterými se vybíral ten nejnápaditější návrh. Vítězkou se po skončení hlasování stala Barbora „Babu“ Sedláčková (návrh A), která veřejnost zaujala návrhem „Vesmír času“. Právě tento návrh nechal Honor vyrobit v omezené kolekci, kterou si nyní můžete detailně prohlédnout.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

LIMITOVANÁ EDICE HONOR MagicWatch 2 vytvořená 🇨🇿 3 českými designérkami je tady. 🖤 💙 💜 ✌️ HLASUJ do komentářů, který návrh se ti nejvíc líbí. ;) 💕 Vítěze pak necháme vyrobit v limitované kolekci pouze pro Českou republiku a Slovensko. 🇨🇿⌚ ⌚ ⌚🇸🇰 Každý návrh má navíc krásný příběh. Kdo bude tvůj vítěz? ⏱️Hlasujeme až do 8. 3. A) @babu_artsy Vesmír času „Mnoho z nás si představí perfektně fungující chaos ozubených kol,“ říká o návrhu autorka a designérka Babu. B) @erinelbathory Kouzlo mořské víly „Mořská víla, která je chycena v ciferníku těchto hodinek, vám může splnit spoustu krásných přání,“ vypráví svůj příběh Erinel. C) @barboramatouskova_art Strážkyně času „Spojením těchto dvou článků jsem vytvořila dílo, které představuje barvitost času a jeho podstaty ve vesmíru,“ vysvětluje svůj návrh Bára. Chceš vědět víc o našich začínajících designérkách, které jsme se rozhodli podpořit, a třeba jim nakopnout kariéru. Mrkni do bia nebo sem: ⏭️ bit.ly/honor-cz-limited-edition #honor #magicwatch2 #magic #smart #watch #designer #limited #edition #strap #watchface #ciferník #hodinky #special #art #artistic #space #mermaid #beautiful #style #new #novinka

Příspěvek sdílený Honor CZSK (@honorczsk),

Hodinky se od běžných Honor MagicWatch 2 vnitřnostmi neliší, pokud vás tedy zajímá, jak si vedly u nás v redakci, nepřehlédněte naši recenzi. Hodinky jsou jiné páskem, který je kožený a má speciální motiv „Vesmír času“. S páskem koresponduje i nápaditá tapeta, která dotváří návrh autora.

Honor MagicWatch 2 – Babu Sedláčková

Pokud už si děláte zálusk na limitovanou edici, musíme vás zklamat, do prodeje se totiž tento pásek nedostane. Honor alespoň uspořádá soutěž pro fanoušky na Instagramu a v Honor Klubu, stačí tedy sledovat sociální sítě Honoru. Pokud se vám líbí alespoň tapeta s ozubenými koly, můžete si ji stáhnout z následujícího odkazu:

Tapeta Vesmír času - Honor MagicWatch 2 (8,77 MB, jpg)

Barbora se s uměleckým duchem již narodila a do umělecké školy začala chodit již ve 4 letech. Na hodiny malby docházela k mistru Isao Onodovi. Maluje především pro radost, nicméně nové výzvy, jako byla právě tato spolupráce, ráda přijímá.

Při tvorbě designu hodinek si Barbora hrála s myšlenkou, co hodinky reprezentují. „Mnoho z nás si představí perfektně fungující chaos ozubených kol,“ uvádí Babu. Autorka tento chaos ztvárnila vesmírem, ve kterém se místo planet pohybují jednotlivé součástky hodinek.

Technické parametry Honor MagicWatch 2 46 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce45,9 × 45,9 × 10,7 mm, 41 g, odolnost: ano
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: motýlová spona
DisplejAMOLED, 1,39" (454 × 454 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.1, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
PaměťRAM: 32 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor455 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnostleden 2020,
Diskuze ke článku
Pesedm
Tohle je jen propagační šaškárna.
Ciferník si uděláte jaký chcete a pásků je na výběr tuna.
Jinak ty hodinky nejsou v ničem výjimečné od standardních.
A nějakou neznámou Barborou “Babu” Sedláčkovou cena nevzroste.
Carda
Pokud se s nimi nedá platit tak nezájem :-D
Khan
Nelibi. Je to hnusne kycovite. Tam asi moc lidi nesoutezilo beztak...
kajmik01
Zajímavé, ale tapeta je dost nepraktická, špatně je vidět čas :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze