Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pája z MasterChefa ukázal ženy svého života: Maminka jeho prohru nesla těžce

Mamánek Pája se pochlubil rodinkou.
Zdroj: TV Nova
+ Další 4 fotografie
show
Soutěžící Pája, který jako poslední před letní pauzou opustil kuchyni show MasterChef, ukázal svou rodinu. Hudebník Pavel Švec, kterému někteří fanoušci soutěže přezdívají "mamánek", žije v domácnosti, kde panuje ženská ruka. Kromě maminky a partnerky Kristýny mu do života před pár měsíci přibyla další důležitá žena - jeho rozkošná dcerka Viktorka.

Show MasterChef Česko má sice letní pauzu, ale tým Nova Plus vyráží po celé republice na návštěvu za soutěžícími. První zastávka byla ve Vratimově u Páji. Diváci jej často nazývali „mamánkem“, a tak svoji maminku, pro kterou se rozhodl MasterChef Česko vyhrát, ukázal. K tomu navíc připravil skvělé burgery.

Maminka se rozplakala

Při Pájově otázce, jestli si myslela, že soutěž nakonec opravdu vyhraje, se sympatická maminka rozplakala. Podle ní je Pája pořád stejný a z komentářů si nic nedělá. „Myslím si, že se nezměnil. Nepředváděl se a neříkal nic, co se týká jeho. Soustředil se na vaření a nedíval se okolo,“ zhodnotila Pájův výkon v soutěži.

Partnerka ho chtěla doma

Pája představil i svou sympatickou partnerku Kristýnu. „Já jsem mu strašně moc fandila, ale zároveň jsem si přála, aby byl s námi doma,“ přiznala novopečená maminka rozporuplné pocity.

Kromě svého receptu na výtečné burgery „mamánek“ soutěže MasterChef Česko prozradil také to, že by si přál pět dětí. Na to se ale jeho Kristýnka, která před několika měsíci porodila, moc netvářila. "Souhlasím, ale myslím, že do toho určitě nepůjdeme hned," poznamenala s úsměvem.

Pája prošel proměnou

Bývalý soutěžící Pája byl po Pavlíně asi nejméně oblíbený. Zpočátku vystupoval až moc sebevědomě a arogantně. Během soutěže si však několikrát sáhl na dno a získal tolik potřebnou pokoru. V jeho posledním klání se mu však nepovedla ani jedna z výzev a show musel nadobro opustit.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy