InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novic David Zoubek vstřelil za Strakonice svůj první gól

David Zoubek , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

David Zoubek     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Poprvé v novém působišti se zapsal mezi střelce. Bylo to ve třetím utkání, v němž David Zoubek, ofenzivní posila Junioru Strakonice, nastoupil. V sobotu 13. června otevřel skóre přátelského utkání proti Sousedovicím, které tým od Otavy porazil nakonec 5:1.

 

Ještě před rokem jste působil v Katovicích, na podzim jste chvíli vypomohl Sousedovicím a nyní, na sklonku jara, jste zamířil do Strakonic. Jak došlo k takovému cestování?
Vzhledem k tomu, že jsem studoval a nestíhal tréninky v Katovicích, kde navíc přibyla konkurence, jsem byl osloven Sousedovicemi s tím, že chtějí pomoci. Souhlasil jsem. V zimě jsem se pak vrátil zpět do Katovic. Teď mě oslovily Strakonice, které mají mladý a perspektivní tým, takže jsem si řekl, že se kousnu a přece jen mám věk na to, že bych mohl předat nějaké zkušenosti, které jsem nasbíral za těch sedm let v Katovicích.

Měl jste chuť se v Katovicích ještě poprat o místo, nebo jste spíše počítal s tím, že byste střídal a hrál více za béčko?
Byl jsem v situaci, kdy bych primárně hrál asi za béčko a za áčko bych pendloval jako náhradník. Ve Strakonicích cítím větší šanci hrát, věřím, že tady dostanu na hřišti větší porci minut. Jsem rád, že mě oslovily, vyrůstal jsem tady, takže teď bych Junioru rád pomohl umístit se co nejvýše.

Je váš příchod už definitivní?
Vše je vyřízené, ovšem můj příchod je stále v procesu, oficiální potvrzení asi ještě nedorazilo. Ale už jsem dohodnutý jak s Katovicemi, tak se Strakonicemi.

Celý rozhovor najdete v aktuálním vydání Týdeníku Strakonicko, v prodeji od 17. června.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace