Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Richard Madden slaví 34: Krasavec ze Hry o trůny býval stydlivý špekoun

Richard Madden slaví 34: Krasavec ze Hry o trůny býval stydlivý špekoun
Zdroj: Home Box Office (HBO)
+ Dalších 12 fotografií
galerie
Richard Madden, kterého Češi znají především jako Robba Starka ze seriálu Hra o trůny či Johna Reida z filmu Rocketman, slaví 34. narozeniny. Ačkoliv je to k neuvěření, dnešní idol mnoha žen po celém světě byl v minulosti obézní a stydlivý. Dokonce tvrdí, že kdyby se nestal hercem, neměl by ani šanci najít si dívku.

Není žádnou výjimkou, když se lidé po proslavení začnou měnit tak, aby se veřejnosti líbili. Podobnou proměnou prošel i Richard Madden známý ze seriálu Hra o trůny. Ten dnes patří mezi obdivované krasavce, v minulosti však byl obézní a stydlivý.

Ačkoliv školní léta už má dávno za sebou, Madden už dlouhé roky každý den dře, aby vypadal tak skvěle, jak ho lidé znají. „Byl jsem stydlivý a tlustý chlapec. Na škole jsem to měl těžké. Nenosil jsem džíny až do svých 19 let, protože mi zkrátka nepadly,“ řekl herec deníku The Sun.

Richard dodnes tvrdí, že kdyby se nestal hercem, nezhubl by a neměl by v životě šanci si najít dívku. Dnes je pohledným mužem se zdravým tělem i sebevědomím, v minulosti tomu ale bývalo jinak a právě kariéra ho dostala po fyzické stránce tam, kde je teď.

Richard Madden a hubnutí

Byla to právě první velká herecká příležitost, která seriálového Robba Starka přivedla na cestu k vypracovanému tělu. Aby se udržoval v kondici, denně cvičí a chodí běhat. Dává si také dobrý pozor na to, co jí. I přesto, že právě kariéra mu pomohla k tomu, aby se zbavil kil navíc, kritizuje filmaře za to, že chtějí po hercích, aby ztráceli tuky a nabírali svalovou hmotu. Vysekaná postava podle něj v určitých záběrech totiž často vyžaduje drastické diety a divákům ukazuje nerealistický obraz dokonalé mužské postavy. Na to, jak Madden vypadal v dětství, se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy