Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Herec z populárního seriálu má na krku obří skandál: Danny Masterson prý znásilnil tři ženy

Herec z populárního seriálu má na krku obří skandál: Danny Masterson prý znásilnil tři ženy
Zdroj: Carsey-Werner Distribution
+ Dalších 10 fotografií
znásilnění
Herec Danny Masterson (44), známý z populárního seriálu Zlatá sedmdesátá, má na krku pořádný skandál a průšvih. Byl obviněn ze znásilnění tří žen, ke kterým mělo dojít mezi lety 2001 až 2003. Pokud ho soud uzná vinným, může Masterson strávit i 45 let za mřížemi.

Hvězda seriálu Zlatá sedmdesátá byla obviněna ze znásilnění tří žen. Danny Masterson měl všechny znásilnit v letech 2001 až 2003 ve svém domě v Hollywood Hills. Pokud bude uznán vinným, může být odsouzen na 45 let ve vězení.

Vyšetřování Mastersona trvalo dlouhé tři roky. Ženy se po letech ozvaly kvůli kampani MeToo, která jim dodala odvahu říct, co jim měl herec provést. Danny byl vzat do vazby, zaplatil ale kauci a nyní je znovu na svobodě.

Hercův právník Tom Mesereau americkým médiím řekl, že je jeho klient nevinný a je si jistý tím, že jakmile na světlo světa vyplavou všechny důkazy a dojde k výpovědím svědků, bude jeho jméno očištěno.

Zlatá sedmdesátá

V seriálu Zlatá sedmdesátá hrál Masterson postavu jménem Steven Hyde a spolupracoval na něm s takovými hvězdami, jako jsou Mila Kunis či Ashton Kutcher. Seriál se dočkal velké obliby, natočeno bylo 6 sérií a vysílán byl v letech 1998 až 2006. V roce 2011 se pak Danny oženil s herečkou a modelkou Bijou Phillips a stal se otcem. Zda jeho manželka o jeho prohřešcích ví či jsou obvinění falešná, se ukáže při soudním řízení.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy