Jak nejlépe podpořit naše vinaře? Přece pitím jejich vína!

Prvotní myšlenka pomoci českým a moravským vinařům v nelehké době vyústila v založení platformy Tvůjvinař.cz. A tou nejlepší podporou je samozřejmě pití vína z Čech a Moravy!

Tvůjvinař.cz objevuje a přináší a unikátní výběr vín. Malí i velcí vinaři zde mohou nabídnout pouze 6 pečlivě vybraných, většinou jejich nejoblíbenějších vín, jejichž příběh, kvalitu i dostupnou cenu oceníte nejen při speciálních příležitostech.

Milovníci dobrého vína si mohou poskládat své vlastní kolekce od různých vinařů, využít předem sestavených setů složených podle odrůd či vinařských regionů nebo dát na doporučení uznávaných someliérů.

Tvůjvinař.cz představuje ideální příležitost nabídnout produkty vinařů, kteří nemají svůj vlastní e-shop, ale i těch, kteří již online prodeje běžně využívají. Svá vína totiž mohou přidat do balíčků a degustačních setů s jinými vinařstvími, což na jejich e-shopech pochopitelně nelze.

Za krátkou dobu se do projektu přihlásili vinaři a vinařství Sonberk, Vladimír Tetur, Reisten, Veverka Strážnice, Juřeník & Žďárský, Cibulka Mikulov, Sedlecká vína, Ludwig, Holakovský, Mitoma Vrbice, Lubomír Skrášek, Prath, Štýbl, Tomanovský, Marcuswine Trading, Rochůz, ZD Němčičky, Víno Glos, Vinné sklepy Skalák, Arte Vini, Konečný Čejkovice nebo Habánské sklepy. Další zájemci se mohou registrovat na info@tvujvinar.cz.

Poděkování patří mj. Svazu vinařů České republiky, Vinařskému fondu a Národnímu vinařskému centru. Díky nim se podařilo informaci o připravované platformě rozšířit mezi vinaře a během velmi krátké doby zajistit administrativní i logistické záležitosti.

Pokud svého oblíbeného vinaře na e-shopu tvujvinar.cz nenajdete, budeme rádi, pokud mu dáte o projektu vědět. Platforma je otevřená pro všechny bez rozdílu.

http://www.tvujvinar.cz @tvujvinar

Kontakt pro média:

Mariana Pohlová

PR

E-mail: pohlova@m-communication.cz

Klíčová slova ČR-obchodí-nápoje-pěstování-víno-Mariana Pohlová-Tvůjvinař.cz

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace
Potraviny, gastronomie
Zemědělství, životní prostředí

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.